Βαθμολογία

«Να ζητήσει συγγνώμη ο Παππάς»

Μεγάλη συζήτηση γίνεται από την Κυριακή (22/10) γύρω από τον Νίκο Παππά, αρχικά με τη συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον ΓΣΛ Φάρο και στη συνέχεια με την ανάρτηση που έκανε στο instagram κατά δημοσιογράφων.

ΕΣΗΕΑ και ΠΣΑΤ εξέδωσαν τη Δευτέρα (23/10) κοινή ανακοίνωση και σε αυτή τον καλούν να ζητήσει συγγνώμη, ενώ προτρέπουν τόσο τον Παναθηναϊκό όσο και την ΕΟΚ να τον επαναφέρουν στην τάξη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) εκφράζουν την απόλυτη καταδίκη τους για την υβριστική, κατά δημοσιογράφων, ανάρτηση του διεθνούς καλαθοσφαιριστή Νίκου Παππά σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Τόσο οι χαρακτηρισμοί όσο και η φωτογραφία που ανάρτησε ο Νίκος Παππάς, πέραν του ότι είναι προσβλητικοί και υβριστικοί για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, δεν ταιριάζουν σε αθλητή που φορά τη φανέλα με το εθνόσημο.

Ως εκ τούτου, ΕΣΗΕΑ και ΠΣΑΤ πέραν της καταδίκης της συγκεκριμένης ανάρτησης του αθλητή, ζητούν από την Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός στην οποία αγωνίζεται ο Νίκος Παππάς να τον επαναφέρουν στην τάξη. Από τον ίδιο τον καλαθοσφαιριστή ζητούμε να αναγνωρίσει το λάθος του και να ζητήσει συγγνώμη».