Βαθμολογία

Συμφωνία με το L.A. Travel ο Απόλλων Λάρισας

Ακόμα μια δυνατή συμφωνία ενόψει της φετινής αγωνιστικής περιόδου για την ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας η οποία θα έχει πλέον χορηγό και το ταξιδιωτικό πρακτορείο L.A. Travel των Γιάννη Μπατζιόλα και Δημήτρη Παπαγεωργίου, στην οδό Παναγούλη 27.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Στην ομάδα των Υποστηρικτών της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας για τη νέα περίοδο προστίθεται μια ακόμη τοπική επιχείρηση, γεγονός που δεν μπορεί παρά να γεμίζει με ικανοποίηση όλα τα στελέχη του συλλόγου.

Πρόκειται για το ταξιδιωτικό πρακτορείο L.Α. TRAVEL, των κ.κ. Γιάννη Μπατζιόλα και Δημήτρη Παπαγεωργίου, το οποίο ειδικεύεται πλέον στη διοργάνωση οδικών εκδρομών σε Ελλάδα και Ευρώπη με πιο δημοφιλείς προορισμούς τη Σκιάθο, τη Μύκονο, το Μπάνσκο, την Κωνσταντινούπολη, το Βελιγράδι, το Βουκουρέστι, τη Σόφια, τη Βουδαπέστη και τη Ρώμη.

Τα κεντρικά γραφεία του L.A. TRAVEL βρίσκονται στην οδό Παναγούλη 27 στη Λάρισα (σ.σ. πλατεία Ταχυδρομείου) ενώ από τις αρχές Οκτωβρίου του 2017 λειτουργεί και το πρώτο υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην οδό Ερμού 36 (4ος όροφος) με Αριστοτέλους γωνία.

Στην ιστοσελίδα του www.latravel.gr μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τα ταξιδιωτικά πακέτα που προσφέρει, ενώ έχει δημιουργήσει και 2 εξειδικευμένους οδηγούς για τους πιο δημοφιλείς του προορισμούς, το www.gobansko.com & www.gotoskiathos.com, για το Μπάνσκο και τη Σκιάθο αντίστοιχα.

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ευχαριστεί γι’ αυτή τη συνεργασία κι ευελπιστεί να το ανταποδώσει με επιτυχή πορεία της ομάδας σε Football League και Κύπελλο Ελλάδος.