Βαθμολογία

Ενημέρωση ενόψει ΠΑΟΚ από τον Απόλλωνα Πόντου

Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου στην οποία ενημερώνει το φίλαθλο κοινό για τις λεπτομέρειες ενόψει του αγώνα κυπέλλου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη (25/10) στις 19:30.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Αισθανόμαστε την υποχρέωση, ως ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ, να πληροφορήσουμε τους φιλάθλους για ορισμένες απαραίτητες παραμέτρους όσον αφορά την προσέλευση τους στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας.

Από την διοργανώτρια Αρχή ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η δωρεάν είσοδος των φιλάθλων και η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο στις κάτωθι περιπτώσεις, όπως αναγράφονται στην οικονομική εγκύκλιο αγωνιστικής περιόδου 2017-2018:

– Με την επίδειξη κανονικού εισιτηρίου το οποίο έχει εκδοθεί από την διοργανώτρια Αρχή. Το εισιτήριο είναι έγκυρο για μία και μόνο χρήση. Κάθε άτομο που βρίσκεται στο γήπεδο/στάδιο πρέπει ανά πάσα στιγμή να φέρει μαζί του το εισιτήριο ή την διαπίστευσή του.

– Με την επίδειξη εισιτηρίου με την ένδειξη ανταλλαγής διαρκούς (Διαρκείας).

– Στους κατόχους προσκλήσεων της διοργανώτριας αρχής.

– Στους κατόχους δημοσιογραφικών δελτίων ελευθέρας εισόδου τα οποία έχουν υπογραφεί από την Γ.Γ.Α. και έχουν ισχύ μόνο για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. (Δεν επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο σε οποιοδήποτε κάτοχο άλλης κάρτας, όπως ενδεικτικά: κάρτες προπονητών, μελών επιτροπών, παρατηρητών, υπηρεσιακών ταυτοτήτων αστυνομικών-πυροσβεστών κ.λ.π. οι οποίοι δεν βρίσκονται εν υπηρεσία κατά τη διάρκεια του αγώνα).

– Στους κατόχους διαπιστεύσεων και αδειών εισόδου που έχουν επικυρωθεί από την διοργανώτρια αρχή».