Βαθμολογία

«Κόπηκε» από την Εθνική και την «είπε» στον Σκουρτόπουλο ο Παππάς

Ο Νίκος Παππάς ήταν εκ των βασικών μονάδων της Εθνικής ομάδας στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ, πραγματοποιώντας, μάλιστα, και αρκετά καλές εμφανίσεις. Ωστόσο, ο άσος του Παναθηναϊκού δεν συμπεριελήφθη στην από τους Κώστα Μίσσα και Θανάση Σκουρτόπουλο στην προεπιλογή της «γαλανόλευκης» για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ.

Κάτι που φαίνεται να ενόχλησε τον διεθνή σούτινγκ γκαρντ αν λάβουμε υπόψη όσα έγιναν στο ματς ΓΣΛ Φάρος – Παναθηναϊκός. Συγκεκριμένα, μετά από ένα εύστοχο τρίποντο ο 27χρονος άσος γύρισε προς το μέρος του προπονητή των Θεσσαλών, Θανάση Σκουρτόπουλου, και του μίλησε με έντονο ύφος, χωρίς, πάντως, να είναι ξεκάθαρο τι του είπε.

«Έχουμε κάποια παιδιά από την Ευρωλίγκα στην προεπιλογή κι έτσι έπρεπε να εξασφαλίσουμε ένα γκρουπ παικτών. Είναι μία καλά δομημένη ομάδα με αναλογία σε όλες τις θέσεις. Αυτό είναι το καλύτερο υλικό που μπορούμε να διαθέσουμε. Εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα. Το να καλέσομε 15 παιδιά από την Ευρωλίγκα και στο τέλος να μην έχουμε ομάδα να παρατάξουμε δεν έχει νόημα», σχολίασε ο Σκουρτόπουλος μετά τη λήξη του αγώνα.