Βαθμολογία

Ράσταβατς: «Κάναμε τεράστια λάθη»

Με άδεια χέρια αποχωρεί από την Αθήνα η Ξάνθη, η οποία παρουσιάστηκε αγνώριστη στη Ριζούπολη το απόγευμα της Κυριακής (22/10) με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με 2-0 από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Μίλαν Ράσταβατς στάθηκε στα λάθη των παικτών του και προσέθεσε πως το να σκοράρει νωρίς ο Απόλλων ήταν το ιδανικό σενάριο για εκείνον. Ακόμη συμπλήρωσε πως η ομάδα του δεν έδειξε θέληση.

«Ήταν ένα ματς που κάναμε πολλά λάθη. Δεν ήταν κάτι το λογικό, κάναμε τεράστια λάθη. Δυστυχώς για εμάς του γκολ του Απόλλωνα μπήκε από ένα στημένο και αυτό ήταν το κατάλληλο σενάριο για τον Απόλλωνα. Μετά την επίτευξη του γκολ προσπαθήσαμε να παίξουμε από τα πλάγια αλλά δεν καταφέρουμε να χρησιμοποιήσουμε αυτό τον τρόπο για να σκοράρουμε.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού το ελέγξαμε αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλωνας ήταν πιο επικίνδυνος, κυρίως μέσα των αντεπιθέσεών του. Έπρεπε να έχουμε θέληση, κάτι που είχε ο Απόλλων. Εμείς δεν δείξαμε θέληση. Παίξαμε στο προηγούμενο διάστημα κάποια καλά παιχνίδια αλλά ξεκινήσαμε σήμερα το ματς με κάποια σοβαρά λάθη και δεν μπορέσαμε να αποφύγουμε την ήττα».