Βαθμολογία

Βούλιτς: «Άλλαξα την ψυχολογία των παικτών»

Σεφτέ έκανε το απόγευμα της Κυριακής (22/10) ο Απόλλων Σμύρνης παίρνοντας την πρώτη του νίκη στη σεζόν με 2-0 επί της Ξάνθης. Το είχε μεγάλη ανάγκη η ομάδα του Ζόραν Βούλιτς και τελικά τα κατάφερε.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Κροάτης τεχνικός στάθηκε στην ψυχολογία των παικτών του, η οποία άλλαξε, και προσέθεσε πως θα χρειαστεί πολλή προσπάθεια ακόμη για να επιτευχθεί ο στόχος, ενώ δεν θέλησε να τοποθετηθεί για τις εξελίξεις στα διοικητικά.

Αναλυτικά όσα είπε: «Τι να πω μετά από αυτό το ματς... Παίξαμε κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα, είμαι πολύ ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Κυρίως γιατί δεν κατάφεραν να μας βάλουν κάποιο γκολ, κερδίσαμε με μηδέν παθητικό. Πρέπει, όμως, να προσπαθήσουμε περισσότερο εάν θέλουμε να μείνουμε στην Σούπερ Λίγκα».

Τι άλλαξε ο ίδιος στην ομάδα για να φτάσει στην πρώτη της νίκη: «Την ψυχολογία. Άλλαξα την ψυχολογία των παικτών, αυτό ήταν το κύριο. Έπρεπε να κερδίσουμε αυτό το ματς, το ήξεραν και οι παίκτες»

Εάν επηρεάζεται από τα διοικητικά: «Εγώ είμαι προπονητής. Η δουλειά μου είναι μέσα στο γήπεδο και όχι έξω από αυτό, οπότε επικεντρώνομαι σε αυτό».