Βαθμολογία

Νίκη ψυχολογίας για τον Δαμασιακό, 0-1 την Δήμητρα Γιάννουλης (PICS)

Μία σπουδαία νίκη πήρε την Κυριακή (22/10) ο Δαμασιακός στην έδρα της Γιάννουλης με σκορ 0-1. Το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν ισορροπημένο με λίγες φάσεις. Στο 8’ σουτ του Τσιάλτα έδιωξε σε κόρνερ ο Μαστοροδήμος.

Της Βάσως Γκατζούλη

Στο 15’ καλό σουτ από το νεαρό Πουρνάρα η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Στο 20’ το σουτ του Τσιάλτα από κοντά έβγαλε σε κόρνερ ο Μαστοροδήμος. Στο 38’ η δυνατή κεφαλιά του Σουγλή από το ύψος του πέναλτι πέρασε πάνω από τα δοκάρια και στο 41’ η καλύτερη στιγμή για την Γιάννουλη, όταν το σουτ του Γκατζούλη απέκρουσε υποδειγματικά ο Μιγδάνης, με τη μπάλα να χτυπά στο αριστερό δοκάρι και στην επαναφορά να διώχνουν οι αμυντικοί.

Στην επανάληψη και οι δύο ομάδες κοιτούσαν τα μετόπισθεν. Όμως στο 65’ σημειώθηκε και το μοναδικό γκολ, όταν ο Σουγλής ξέφυγε στην αντεπίθεση και με ωραίο διαγώνιο σουτ νίκησε την εστία του Μαστοροδήμου.

Δήμητρα Γιάννουλης (Βασίλης Μπακογιάννης): Μαστοροδήμος, Αμπατζίδης (83’ Μπάσδρας), Μπάμπαλης, Σέντζας, Σουφχάρας, Θώμος, Ευαγγέλου (46’ Τσαρούχας), Πουρνάρας (75’ Πετράκης), Μάτος, Γκατζούλης, Κατσαμάκας (64’ Ραπτόπουλος).

Δαμασιακός (Νίκος Χρόνης): Μιγδάνης, Γεωργατζάς (55’ Λέτσιος Σ.), Μπακαϊμης (80’ Βίδρας), Σουγλής, Ιωαννίδης, Τσιάλτας, Καρατζώλης (46’ λ.τ. Οικονόμου), Μουσιάρης (69’ Δούκας), Λούτσος, Ντόκος, Μόκας.

Διαιτητική τριπλέτα: Βλιώρας, Μίχος, Τσαπράζης.