Βαθμολογία

Μπεριτζάς: «Μοναδικό μας όπλο η δουλειά»

Δηλώσεις έκανε στο athleticlarissa.gr ο προπονητής του Φαλανιακού Τάσος Μπεριτζάς ο οποίος αναφέρθηκε στο σημερινό (22/10) παιχνίδι με τον Τύρναβο για την 6η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ.

Ο κ. Μπεριτζάς εμφανίστηκε ευχαριστημένος από τους παίκτες του και την εμφάνιση στον Τύρναβο, όμως θα πρέπει ορισμένοι να καταλάβουν, όπως είπε, ότι παίζουν στο ανδρικό τμήμα και όχι στο παιδικό, ενώ έκλεισε λέγοντας ότι μοναδικό όπλο της ομάδας είναι η δουλειά.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του προπονητή του Φαλανιακού:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά για την εμφάνιση τους και τον βαθμό που απέσπασαν σε μια δύσκολη έδρα απέναντι σε μια ομάδα με υψηλούς στόχους. Όμως θα πρέπει να καταλάβουν κάποια παιδιά με αξιόλογο ταλέντο ότι παίζουν στην αντρική ομάδα και όχι στην παιδική. Έχουν τις δυνατότητες και τις ικανότητες και για αυτό θα πρέπει να τελειώνουν τις φάσεις στους αγώνες και να έρχονται οι νίκες.

Δεν είναι μομφή αυτό που λέω, έχουν ταλέντο, επαναλαμβάνω τα συγχαρητήρια μου προς αυτούς, αλλά είχαμε 2-3 φάσεις στο τέλος που θα μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη. Θα πρέπει να αλλάξει αυτό γιατί όπως είπα παίζουν στο ανδρικό τμήμα όχι στο παιδικό. Το μοναδικό μας όπλο είναι η δουλειά και μέσω της δουλειάς μας θα έρθουν και τα νικηφόρα αποτελέσματα».