Βαθμολογία

Κρίθηκε νωρίς, Βούναινα - Βλαχογιάννι 0-1

Ένα πολύ σημαντικό τρίποντο πανηγύρισε σήμερα (22/10) η Δόξα Βλαχογιαννίου η οποία νίκησε στα Βούναινα με 1-0 την τοπική ομάδα για την 6η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ DeTox.

Η ομάδα του Νίκου Φακίτσα ευτύχησε να σκοράρει νωρίς στο παιχνίδι και να κρατήσει το υπέρ της προβάδισμα απέναντι στα Βούναινα που είχαν δοκάρι και μια καλή ευκαιρία.

Μόλις στο 4' τα Βούναινα είχαν δοκάρι σε σουτ του Καζάνι, για να κάνει στο 15' ο Φακίτσας το 0-1 όταν παρενέβη σε φάση στην οποία τα στόπερ των γηπεδούχων πήγαν να γυρίσουν την μπάλα προς τον τερματοφύλακα. Η ομάδα του Θοδωρή Εμμανουήλ απείλησε επίσης στο 20' με μονοκόμματο σουτ του Γκομοσίδη και την μπάλα να περνά ξυστά από το δοκάρι.

Στην επανάληψη τα Βούναινα μπήκαν πιο δυνατά και πίεσαν για το 1-1 με τους φιλοξενούμενους να ισορροπούν την κατάσταση και να χάνουν ευκαιρίες για το 0-2 με τους Μπαντή και Φακίτσα, ενώ κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Γκουρομπίνος.

Βούναινα (Θοδωρής Εμμανουήλ): Τέρπος, Ραπτόπουλος, Κατσιώτης, Καρέντζος, Χατζηλιάδης Γ., Μερτζανίδης Η. (83' Γιουρούκης), Χριστοδούλου Κ., Ξαφάρας, Γκομοσίδης (69' Καζάνι Κ.), Καζάνι Γ. (71' Μερτζανίδης Φ.), Χατζηλιάδης Σ.

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Βλιώρας, Μυτούλας, Μπουζούκας Λ. (85' Γαλάτος), Μάρκου, Πάσσος, Αθανασούλης,  Γκουρομπίνος, κορυφαιος στο ματυς (90' Καλογιάννης), Τάτσης, Φακίτσας, Μπαντής, Θανασούλης (25' λ.τ. Μωυσίδης).