Βαθμολογία

Αμυγδαλέα τριών αστέρων, 3-0 τη Λάρισα 2012

Εντυπωσιακή εμφάνιση και νίκη σήμερα (22/10) για την ομάδα του Αετού Αμυγδαλέας απέναντι στη Λάρισα 2012 με 3-0 για την 6η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ DeTox.

Η ομάδα του Δημήτρη Καπετανόπουλου σκοράροντας ένα τέρμα στο πρώτο μέρος και άλλα δυο στο δεύτερο έφτασε άνετα στην τελική επικράτηση δείχνοντας ότι η τύχη επιτέλους της χαμογέλασε.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 1-0 στο 33' όταν ο Κορλός ανατράπηκε μέσα στη περιοχή με τον ρέφερι της αναμέτρησης να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Καρβούνης που έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Μπρέλλα για το 1-0.

Στο 75' ο Περδίκης έκανε τη σέντρα και ο Ευαγγελούλης που είχε περάσει λίγα λεπτά νωρίτερα στο ματς, με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0. Το τελικό 3-0 πέτυχε στο 89' ο ταχύτατος επιθετικός Ραμαϊ με υπέροχο πλασέ μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Αετός Αμυγδαλέας (Δημήτρης Καπετανόπουλος): Κωνσταντίνου, Κορλός (79' Γραμμένος), Μούτσιος (77' Τσάρα), Πολύζος, Πρίφτης, Περδίκης, Ντιντής, Τσατσάλης (72' Ευαγγελούλης), Αντωνόπουλος, Δημητρέλλης (70' Ραμαΐ), Καρβούνης.