Βαθμολογία

Πετράκης: «Μας ακυρώθηκε κανονικό γκολ»

Με τον βαθμό αποχώρησε το απόγευμα του Σαββάτου (21/10) από τη Λιβαδειά ο ΠΑΣ Γιάννινα, όμως, οι άνθρωποί του θεωρούν πως αυτό ήταν το λιγότερο που μπορούσαν να πάρουν στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Σε αυτό το μήκος κύματος κινήθηκε και ο Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη φάση του 73' όταν ο Μαυροπάνος σκόραρε και ο Τσαμούρης έδωσε φάουλ μακριά από την μπάλα. Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ματς: «Ξέραμε ότι παίζαμε με μία ομάδα που βρίσκεται σε πολύ καλό φεγγάρι, κάνει πολύ καλή και σπουδαία προσπάθεια τη φετινή χρονιά. Νομίζω ότι είχαμε πολύ καλή τακτική προσέγγιση στο παιχνίδι. Καταφέραμε και προηγηθήκαμε, δημιουργήσαμε πολλές καλές ευκαιρίες και στο α’ και στο β’. Ο αντίπαλος περισσότερο μας απείλησε με περιφερειακά σουτ. Με βάση την εικόνα και την και την αποτίμηση του παιχνιδιού νομίζω ότι το σημερινό αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα μου. Δεν μιλάω ποτέ για την διαιτησία, αλλά είδαμε και στο βίντεο ότι μας ακυρώθηκε ένα κανονικό γκολ σε ένα σημείο του παιχνιδιού που αν μετρούσε σίγουρα τα πράγματα θα ήταν προς το μέρος μας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την μεγάλη προσπάθεια. Είναι σημαντικό, γιατί όλα στο ποδόσφαιρο κρέμονται σε μία κλωστή, όταν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα παιχνίδι να μην το χάνεις».

Για το πιο εύκολο πρόγραμμα στην συνέχεια: «Έχω ξαναπεί ότι πάντα σκεφτόμαστε θετικά, δεν ξεχωρίζουμε τα παιχνίδια, για μένα το πιο σημαντικό είναι το παιχνίδι που είναι μπροστά μας. Η ίδια η πράξη φέτος έχει δείξει ότι δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σοβαροί και να αντιμετωπίσουμε κάθε παιχνίδι με βάση αυτό που θέλουμε εμείς και όχι τον αντίπαλο. Αυτή πρέπει να είναι η στάση μας σε όλα τα παιχνίδια».

Για το αν το γκολ το ακύρωσε ο διαιτητής ή ο βοηθός: «Δεν ξέρω, δεν έχω άποψη γι’ αυτό».