Βαθμολογία

Με επιστροφές και ίδια συνταγή ο Απόλλων Σμύρνης

Περιθώρια για νέο στραβοπάτημα δεν υπάρχουν στον Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος υποδέχεται την Ξάνθη την Κυριακή (22/10) στοχεύοντας στο πρώτο του φετινό τρίποντο προκειμένου να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας.

Η προετοιμασία των «κυανόλευκων» για το συγκεκριμένο ματς ολοκληρώθηκε με προπόνηση το Σάββατο (21/10) και κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής δεν υπάρχει. Ανιέτε και Ελμπάζ είναι οι δύο που επιστρέφουν έχοντας ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμού που είχαν, ενώ εκτός είναι ο τραυματίας Κιταμπάλα.

Από εκεί και πέρα, μπορεί η «Ελαφρά Ταξιαρχία» να προβλημάτισε μεσοεπιθετικά με την Κέρκυρα, όμως, ο Ζόραν Βούλιτς φαίνεται ότι θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην ίδια ενδεκάδα. Στις τελευταίες δοκιμές δεν άλλαξε τίποτα και μένει να φανεί εάν θα γίνει την τελευταία στιγμή κάποια έκπληξη.

Η αποστολή αποτελείται από τους Τσόβιτς, Χουάντερσον, Κοντοέ, Ντάσιο, Κούρο, Ελμπάζ, Μπιτζιμίν, Κύργια, Μπαρτολίνι, Παπάζογλου, Χουάρες, Ανιέτε, Κονέ, Μενδρινό, Μάατσι, Μάατσεν, Αλμπάνη, Σιατραβάνη και Καστιγέχος.

a-sports.gr