Βαθμολογία

Τετράστερος Πανιώνιος! (PICS)

Ένας εντυπωσιακός Πανιώνιος Νέας Σμύρνης συνέτριψε την Βαλανίδα με σκορ 4-0 στο γήπεδο της Νέας Πολιτείας για την Β’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Πρώτη καλή στιγμή ήταν για την Βαλανίδα, όταν στο 1’ ο Βαϊράμης βρέθηκε τετ α τετ έκανε το σουτ η μπάλα κόντραρε σε σώματα αμυντικών και κατέληξε κόρνερ. Στο 7’ ο Τσιτσόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ, ο Παϊτέρης Π.Ν. έκανε καλό σουτ με υπερένταση έδιωξε ο Κυριάκος σε κόρνερ. Στο 18’ ο Παϊτέρης Π.Ν. πέρασε τους αμυντικούς και από κοντά έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 28’ ο Βασιλείου άλλαξε με τον Δημόπουλο, ο Παϊτέρης Π.Ν. έκανε το σουτ η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά ο Δημόπουλος άνοιξε το σκορ για το 1-0.

Στο 42’ ο Βασιλείου άλλαξε με τον Παϊτέρη Ν.Π., αυτός έστρωσε για τον Δημόπουλο που έκανε την παράλληλη σέντρα για τον Γαρίπη και ο τελευταίος με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και μέσα για το 2-0.

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας ο Ιορδανίδης Δ. απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο και με σουτ στο γάμα έκανε το 3-0 και στο 70’ τη διαγώνια πάσα έκανε ο Παϊτέρης Π.Ν. στον Σκέντζα Σ. και αυτός με όμορφο διαγώνιο σουτ έκανε το τελικό 4-0. Ευκαιρίες χαμένες είχαν οι Ιορδανίδης Δ., Παϊτέρης Π.Ν., Παϊτέρης Π.Σ.

Πανιώνιος (Αποστόλης Κορομηλάς): Ιορδανίδης Ν., Σερέτης (60’ Παπαγεωργίου), Βασιλείου Παρ., Φλώρος, Κίτσιας Γερ., Σκέντζας Σ., Τσιτσόπουλος (46’ λ.τ. Ιορδανίδης Δ.), Δημόπουλος, Γαρίπης (70’ Καρδαμίλης), Παϊτέρης Π.Ν., Δημόπουλος (46’ λ.τ. Παϊτερης Π.Σ.).

Βαλανίδα (Βαγγέλης Μάνος): Κυριάκος, Παζάρας Α., Μουταφίδης, Βελώνης (46’ Παζάρας Γ.), Αδάμου, Καστάμης, Παλάντζας Π. (80’ Τζιώρας), Θάνος (80’ Κατσιάνας), Καρέλας (65’ Πανταζής), Παλάντζας Ν., Βαϊράμης.

Διαιτητική τριπλέτα: Νίτσας, Παπαγεωργίου, Γκαρέλης.