Βαθμολογία

Μέσα Καρυπίδης, έξω Βάντερσον στο Πλατανιά

Ολοκληρώθηκε σήμερα (21/10) με την διεξαγωγή της τελευταίας προπόνησης η προετοιμασία του Πλατανιά για την αυριανή (22/10 18:15) αναμέτρηση με την ΑΕΛ στα Περιβόλια για την 8η αγωνιστική της Super League.

Μετά το πέρας αυτής ο τεχνικός των Κρητικών Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε και την αποστολή, η οποία αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές και στην οποία επιστρέφει ο Χρήστος Καρυπίδης, ενώ πρόβλημα της τελευταίας στιγμής παρουσιάστηκε με τον Βάντερσον ο οποίος έμεινε εκτός.

Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος αμυντικός ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και υποβλήθηκε σε μαγνητική εξέταση, η οποία έδειξε ότι έχει υποστεί θλάση α’ βαθμού και έτσι δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι με την ΑΕΛ. Τέλος στη τελευταία προπόνηση του Πλατανιά δόθηκε έμφαση στην τακτική και στις στημένες φάσεις.

Αναλυτικά την αποστολή του Πλατανιά αποτελούν οι: Κοκκαλάς, Κασωτάκης, Πλιάτσικας, Καρυπίδης, Στάθης, Πριντέτα, Ουές, Κρος, Στανισάβλιεβιτς, Πατράλης, Ντεβέσα, Αγγελόπουλος, Παπανικολάου, Δημούτσος, Στόιτσεφ, Κοροβέσης, Ενσικουλού, Μπούντνικ, Γκρζέλτσακ.