Βαθμολογία

Αμανατίδης: «Υπάρχει θετική ενέργεια...»

Τη φιλική νίκη κόντρα στη Βέροια πέτυχε ο Πανσερραϊκός την Παρασκευή (20/10) και ο Περικλής Αμανατίδης εμφανίστηκε αρκετά ευχαριστημένος μετά το τέλος του αγώνα.

Ο τεχνικός των «λιονταριών», πάντως, στάθηκε στις δηλώσεις του και στη θετική αύρα που έχει δημιουργηθεί με την ενασχόληση με την ομάδα των επενδυτών που εκπροσωπεί ο Αντώνης Βούρτσης.

«Ήταν χρήσιμο αυτό το φιλικό, ήταν μία ομάδα της κατηγορίας και έπρεπε να παίξουμε. Δώσαμε δυνατότητα σε πολλά παιδιά να δείξουν ότι μπορούν. Κρατάω έναν ενθουσιασμό απ' όλα τα παιδιά και μία θέληση για προσπάθεια. Σε αυτήν θα επενδύσουμε.

Εμείς τους ξέρουμε τους παίκτες μας και νομίζω ότι αν το πιστέψουν όλοι η ομάδα θα αποπνέει υγεία και όλα θα είναι ανοιχτά. Είδα και αδυναμίες βέβαια. Ο προπονητής πάντα θα ζητάει κάτι καλύτερο, λιγότερα λάθη, καλύτερο ρυθμό, αλλά έχουμε τη δύναμη και τα βλέπουμε και τα συζητάμε.

Έμεινα όμως ευχαριστημένος από μία θετική ενέργεια που ήρθε από πίσω και προέρχεται από ένα θετικό περιβάλλον που πάει να χτιστεί. Είναι νωρίς, αλλά βλέπω κάτι να αλλάζει και μου αρέσει», δήλωσε ο Αμανατίδης.