Βαθμολογία

Τα εισιτήρια του Απόλλων Λάρισας - ΑΕΚ

Σε κυκλοφορία θα τεθούν από την προσεχή Δευτέρα (23/10) τα εισιτήρια της αναμέτρησης ανάμεσα στον Απόλλωνα Λάρισας και την ΑΕΚ για την 2η αγωνιστική των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδος.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας τα εισιτήρια της αναμέτρησης θα κοστίζουν 10 και 15 ευρώ, ενώ για τους φιλάθλους που ενδιαφέρονται να βρεθούν σε αυτό το ιστορικό παιχνίδι για την λαρισινή ομάδα θα μπορούν να τα προμηθεύονται από τα γραφεία της ΠΑΕ, στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 40 στο 1ο όροφο με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας. Ανήμερα του αγώνα θα διατίθενται εισιτήρια και στα εκδοτήρια του σταδίου Αλκαζάρ.

Τέλος η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας δίνει την ευκαιρία σε όσους βρεθούν στο παιχνίδι του κυπέλλου με την ΑΕΚ να παρακολουθήσουν στην μισή τιμή τον πρώτο αγώνα της ομάδας στο πρωτάθλημα με αντίπαλο την Βέροια, στις 5 Νοεμβρίου αρκεί να κρατήσουν το απόκομμα του εισιτηρίου του αγώνα με την Ένωση, ενώ υπάρχει παράταση μέχρι και την Τετάρτη (25/10) για την αγορά των διαρκείας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Ξεκινάει την Δευτέρα (23/10) η προπώληση εισιτηρίων για τον αγώνα Κυπέλλου του Απόλλωνα Λάρισας με την ΑΕΚ την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου και ώρα 7.30 μμ. που θα διεξαχθεί στο στάδιο Αλκαζάρ, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του θεσμού.

Οι φίλαθλοί μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία της ΠΑΕ (έχοντας κοντά τους την αστυνομική ταυτότητα) για να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους, Ηρώων Πολυτεχνείου 40, 1ος όροφος (Για πληροφορίες στο τηλ.: 2410 671 995).

Για την διευκόλυνση των φιλάθλων τα γραφεία από την ερχόμενη Δευτέρα θα λειτουργήσουν ως εξής:

Δευτέρα - Τρίτη - Τετάρτη από τις 10 πμ. εως 8 μμ. και Πέμπτη από 10 πμ. εως 2 μμ.

Ανήμερα του αγώνα τα εισιτήρια θα δίνονται από τις 4 μμ εως και την έναρξη του αγώνα από τα ταμεία του σταδίου Αλκαζάρ.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:

- ΘΥΡΑ 2, ΘΥΡΑ 4, ΘΥΡΕΣ 9, 10, 11, 12: 10 ΕΥΡΩ

- ΘΥΡΑ 3: 15 ΕΥΡΩ

Αξίζει να τονίσουμε ότι:

- Όσοι φίλαθλοι παρακολουθήσουν το παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ, μπορούν να κρατήσουν το εισιτήριο και με την προσκόμιση του αποκόμματος να αποκτήσουν ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ εισιτήριο για την πρώτη επίσημη αναμέτρηση πρωταθλήματος Football League της ομάδας μας, με την Βέροια (05/11), με έκπτωση 50%, παρακολουθώντας τον αγώνα ακριβώς από την ίδια θέση.

- Επίσης, η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της πόλης ότι λόγω αυξημένης ζήτησης δίνεται παράταση μέχρι και την Τετάρτη (25/10) στην διαδικασία αγοράς των εισιτηρίων διαρκείας.