Βαθμολογία

Ικανοποίηση στον Ηρακλή για τη συμπαράσταση του κόσμου

Ο Ηρακλής δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Αλμωπού Αριδαίας στο ματς της Τετάρτης (18/10), αλλά το πιο σημαντικό ήταν η στήριξη του κόσμου που έδωσε δυναμικό «παρών» στο Καυτανζόγλειο.

Σε συνδυασμό με τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας που έγινε στο περιθώριο του αγώνα, στα ταμεία των «κυανόλευκων» μπήκαν περίπου 15.000 ευρώ, ποσό όχι τεράστιο φυσικά, αλλά που μπορεί να δώσει ανάσα για τη λειτουργία της ομάδας το προσεχές χρονικό διάστημα.

Μάλιστα, με σχετική ανακοίνωση που βγήκε το βράδυ της Τετάρτης (18/10), η διοίκηση του «Γηραιού» ευχαρίστησε τους φιλάθλους για την υποστήριξή τους. Αναλυτικά: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Α.Ε ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 ευχαριστεί όλους τους φιλάθλους για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην ομάδα μας.

Η παρουσία σας στο Καυταντζόγλειο αλλά και στα εκτός έδρας παιχνίδια γεμίζει με αυτοπεποίθηση τους ποδοσφαιριστές μας. Η αγορά των Καρτών Διαρκείας αυξάνει τη δυναμική του ΗΡΑΚΛΗ σε όλα τα επίπεδα και δίνει τεράστια οικονομική βοήθεια στο Σωματείο.

Η φωνή, το χειροκρότημα, η συμμετοχή σας είναι η πραγματική δύναμη της Ομάδος μας.Και όλοι μαζί θα την πάμε ψηλά. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ Χωρίς εσάς δεν θα ήταν το ίδιο. Σας ευχαριστούμε».

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Βαφειάδης Νικόλαος».