Βαθμολογία

Το σκέφτεται υπό προϋποθέσεις ο Καραγκούνης

Σε αναζήτηση λύσης σε όλα τα επίπεδα βρίσκεται ο Παναθηναϊκός και ένας από τους ανθρώπους στους οποίους έχει στραφεί είναι και ο Γιώργος Καραγκούνης. Μερίδα οπαδών πιέζουν τον παλαίμαχο άσο να εμπλακεί με την ΠΑΕ, με τον ίδιο να μην είναι αρνητικός.

Παρόλα αυτά, για να αναλάβει πόστο, έχει βάλει μια βασική προϋπόθεση. Συγκεκριμένα, ζητά εγγυήσεις, καθώς θέλει να διασφαλιστεί ότι θα υπάρχει κάποιος ή κάποιοι χρηματοδότες που θα βοηθήσουν στην οικονομική εξυγίανση του «τριφυλλιού».

Αν κάτι τέτοιο δεν συμβεί, τότε δεν πρόκειται να εμπλακεί. Την ίδια ώρα, οι «πράσινοι» έχουν εναποθέσει πολλές ελπίδες τους στο ντέρμπι της 28ης Οκτωβρίου με τον Ολυμπιακό.

Η διοίκηση ελπίζει σε σημαντικά έσοδα που, αν διατεθούν όλα τα εισιτήρια, μπορούν να φτάσουν «καθαρά» τα 120.000 με 150.000 ευρώ. Κάτι που φαντάζει δύσκολο, καθώς θα πρέπει να διατεθούν και όλα τα ακριβά εισιτήρια, αλλά δεν είναι ακατόρθωτο με την προπώληση να ξεκινά από την Πέμπτη (19/10) και τον Παναθηναϊκό να ελπίζει σε σημαντική οικονομική «ένεση».