Βαθμολογία

Ο... Τουράμ φέρνει επιθετικό

Δεν είναι ευχάριστα τα νέα στην Κέρκυρα σχετικά με τον πρώτο της σκόρερ για την περσινή σεζόν Ροτζέριο Τουράμ. Η επίσημη εκδοχή είναι πως έχει υποστεί βαρύ διάστρεμμα και θα μείνει εκτός για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, όμως, οι εξετάσεις έδειξαν και οστικό οίδημα.

Στο νησί εκτιμούν πως για τις επόμενες περίπου 20 μέρες ο Βραζιλιάνος δεν θα είναι σε θέση να γυμναστεί και αμέσως μετά θα ξεκινήσει τρέξιμο. Στη συνέχεια υπάρχει η διακοπή και τότε ενδέχεται να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Όλα αυτά, πάντως, εάν κυλήσει ομαλά η αποθεραπεία του. Το τεχνικό επιτελείο σκέφτεται να μην τον ζορίσει καθόλου και να τον περιμένει όσο χρειαστεί, αφού στις αρχές τις σεζόν ο Τουράμ πιέστηκε με αποτέλεσμα να μην αποθεραπευτεί σωστά και να πονά ακόμα στον αστράγαλο.

Από εκεί και πέρα, η όλη κατάσταση με τον Τουράμ έχει θορυβήσει τους Επτανήσιους, οι οποίοι ψάχνονται στην αγορά για έναν επιθετικό ακόμη ειδικά από τη στιγμή που δεν βλέπουν από τον Μπάουμαν αυτά που περίμεναν. Ο Αλέξανδρος Βοσνιάδης πιστεύει πολύ στον Παμλίδη, αλλά πρόκειται για έναν παίκτη με εντελώς διαφορετικά στοιχεία από αυτά του Τουράμ.

a-sports.gr