Βαθμολογία

Συνεργασία με «Cavallo Italian Style» ο Απόλλων Λάρισας

Προσβλέποντας συνολικά σε μια αγωνιστική παρουσία με ποιότητα αλλά και... στιλ, η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας εκτιμά ιδιαίτερα το γεγονός της ένταξης στην ομάδα των Υποστηρικτών της, των κορυφαίων καταστημάτων ανδρικής ένδυσης της πόλης, Cavallo Italian Style.

Πρόκειται για μια ακόμη τοπική επιχείρηση που επέλεξε να στηρίξει την δύσκολη προσπάθεια του Απόλλωνα στη Football League αλλά και στο Κύπελλο Ελλάδος, γεγονός που προσδίδει πολύτιμη ώθηση στην ψυχολογία όλων των ανθρώπων του συλλόγου.

Τα Cavallo Italian Style αποτελούν άλλωστε ένα ζωντανό παράδειγμα υγιούς οργάνωσης και ανάπτυξης στην αγορά της Λάρισας, όπου αφήνουν το στίγμα τους από το 1997 και την πλαισιώνουν αυτή τη στιγμή με τα εξής τρία καταστήματα:

•    Κούμα 10, Τ.Κ. 41222, τηλ. 2410 255965
•    Κύπρου 80, Τ.Κ. 41222, τηλ. 2410 252900
•    Φαρσάλων 185, Τ.Κ. 41335, τηλ. 2410 663131

Εκεί μπορεί κάθε άνδρας κάθε ηλικίας να βρει το ιδανικό και στιλάτο ντύσιμο για όλες τις ώρες και τις περιστάσεις, εκμεταλλευόμενος τις ενδιαφέρουσες προσφορές αλλά και την άψογη εξυπηρέτηση από το προσωπικό.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται και στην επίσημη σελίδα των Cavallo Italian Style στο facebook (https://www.facebook.com/Cavallo.Italian.Style/).

H ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ευχαριστεί την ιδιοκτησία των Cavallo Italian Style γι’ αυτή τη συμφωνία και με αφορμή την συμπλήρωση φέτος 20 ετών απ’ την ίδρυση του πρώτου καταστήματος, εύχεται μακροημέρευση τόσο στην ίδια την επιχείρηση όσο και στην συνεργασία που μόλις ξεκινάει.