Βαθμολογία

Στον αγώνα κατά του ρατσισμού και η Σούπερ Λίγκα

Το κοινωνικό της πρόσωπο δείχνει για άλλη μία φορά η Σούπερ Λίγκα. Η διοργανώτρια συντάσσεται με τη Fare (Football Against Racism in Europe) στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής εκστρατείας κατά του ρατσισμού και αφιερώνει σε αυτόν τον σκοπό την 8η αγωνιστική (21-23 Οκτωβρίου).

Το κεντρικό μήνυμα θα είναι, όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, «Κόκκινη Κάρτα στο Ρατσισμό». Στο πλαίσιο αυτό θα διοργανωθούν και συγκεκριμένες δραστηριότητες με στόχο την ευαισθητοποίηση του φίλαθλου κόσμου.

Αναλυτικά: «Η Super League στο πλαίσιο της Πανευρωπαϊκής εκστρατείας κατά του Ρατσισμού και σε συνεργασία με την Fare (Football Against Racism in Europe), επίσημο συνεργάτη της UEFA, αφιερώνει την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή (21-23 Οκτωβρίου 2017), στον αγώνα κατά του Ρατσισμού.

Η μεγάλη αυτή εκστρατεία έχει σκοπό να ευαισθητοποιήσει τους φιλάθλους και όσους εμπλέκονται με το ποδόσφαιρο ότι οι άνθρωποι δεν πρέπει να διαχωρίζονται και να απομονώνονται λόγω φυλετικών ή άλλων κριτηρίων. Η Super League συμμετέχει στο κοινό μέτωπο ενάντια στο Ρατσισμό με κεντρικό μήνυμα : “Κόκκινη Κάρτα στο Ρατσισμό”.

Κατά την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή, μια σειρά από δραστηριότητες θα αναδείξουν ότι το Ποδόσφαιρο δεν έχει σύνορα και τα παιδιά της παράταξης θα σηκώσουν πανό με μηνύματα κατά του ρατσισμού».