Βαθμολογία

Χαραλαμπίδης: «Τα πράγματα είναι τραγικά»

Μπορεί για κάποιους να ήταν ανάσα το γεγονός ότι η Β' Εθνική θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα, όμως, υπήρξαν και προπονητές που δυσαρεστήθηκαν από αυτή την εξέλιξη όπως ο Απόστολος Χαραλαμπίδης της Βέροιας.

Ο τελευταίος με δηλώσεις του στο Metropolis 95,5 υπογράμμισε πως τα πράγματα είναι τραγικά και εξήγησε πως είναι αναγκασμένος να αλλάξει την τελευταία στιγμή τον προγραμματισμό του για τις προπονήσεις των επόμενων ημερών.

Αναλυτικά είπε: «Δυστυχώς τα πράγματα είναι τραγικά. Δεν υπάρχει η οργάνωση για να ξέρεις πότε θα παίξεις. Υπάρχει κούραση ψυχολογική και σωματική. Έχουμε κλείσει τρεις μήνες προετοιμασία, ενώ και για τους παράγοντες είναι πρόβλημα. Οι παίκτες περιμένουν πληρωμές και έσοδα δεν έρχονται. Το πρόβλημα ξεκινά από αυτούς που διοικούν. Ας ελπίσουμε ότι θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα.

Μπήκαμε σε εβδομάδα πρωταθλήματος και ξαφνικά τη Δευτέρα μαθαίνουμε για την αναβολή και όλα πάνε πίσω. Πήγαινα τη Δευτερα το πρωί στο γήπεδο και ξαφνικά είμαι αναγκασμένος να αλλάξω το πρόγραμμα. Πρέπει να έχεις τους παίκτες σε εγρήγορση. Αυτό είναι πολύ τραγικό κομμάτι και πρέπει να αλλάξει.

Αν ξεκινούσε φυσιολογικά το πρωτάθλημα, περιμένεις ότι τέλη Οκτωβρίου η ομάδα σου θα είναι σε φόρμα. Τώρα μέσα από τις προπονήσεις και τη δουλειά προσπαθεί να μην βγεις από τον σχεδιασμό».