Βαθμολογία

31η αγωνιστική: Τύρναβος-Νίκη Βόλου

Θεσσαλικό ντέρμπυ την Τετάρτη στις 4.00 στο δημοτικό γήπεδο Τυρνάβου ανάμεσα στον Τύρναβο και τη Νίκη Βόλου. Η ομάδα του Τυρνάβου έχει σχεδόν εξασφαλίσει την παραμονή της και θα προσπαθήσει για το 3x3 στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές ώστε να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα στη βαθμολογία. Ο Μιχάλης Ζιώγας θα έχει στη διάθεσή του για το συγκεκριμένο παιχνίδι τους Γεωργατζιά, Κωστέλλο, Βασ. Σκούπρα, Κώστα Μάγγο και Θανάση Μάγγο που επιστρέφουν από τιμωρίες ή τραυματισμούς αλλά θα στερηθεί των υπηρεσιών του Κώστα Σκούπρα που αποβλήθηκε στη Ζάκυνθο.

Η Νίκη Βόλου έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για τα μπαράζ που πάντως θα προσπαθήσει να κρατήσει ζωντανές με μια πιθανή νίκη στον Τύρναβο. Στους εκτός έδρας αγώνες η Νίκη Βόλου δεν φαίνεται να αποτελεί φόβητρο για τις περισσότερες ομάδες αφού ηττήθηκε σ'όλες τις εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε στο β' γύρο εκτός από τον Μακεδονικό. Ο Σέρβος προπονητής Ντόβενταν της Νίκης δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο  Νάστο ενώ αμφίβολος είναι και ο τραυματίας Τσερκέζος.

Στον αγώνα του α' γύρου η ομάδα του Τυρνάβου έφυγε νικήτρια από το Π. Μαγουλάς με γκολ του Γρηγορίου. Μάλιστα ο Τύρναβος είναι η μοναδική ομάδα που κέρδισε τη Νίκη Βόλου μέσα στη φυσική της έδρα.

Πάνω από 1500 οπαδοί του Τυρνάβου θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι και θα ενισχύσουν την ομάδα τους ώστε να φτάσει στην επιτυχία ενώ και οπαδοί της Νίκης θα ακολουθήσουν την ομάδα της Μαγνησίας.

Τον αγώνα θα διευθύνει ο Γιάννης Μπλούνας με επόπτες τους Χρήστο Δοσκόρη και Ανέστη Δουδούμη, όλοι του συνδέσμου Φθιώτιδας και παρατηρητής αγώνα θα είναι ο Γιώργος Μαστακάς του συνδέσμου Μακεδονιάς.

ΠΗΓΗ: http://www.sporttirnavos.com/