Βαθμολογία

«Αν χρειαστεί, θα κρατήσουμε ζωντανό τον Ολυμπιακό Βόλου»

Μία ακόμη χρόνια ξεκίνησε για τον Ολυμπιακό Βόλου με όνειρα και μεγάλους στόχους, αλλά προς το παρόν οι πρώτες εβδομάδες δεν έχουν κυλήσει όπως θα ήθελαν όλοι στην ομάδα με αποτέλεσμα να υπάρξει και αλλαγή προπονητή.

Λίγο πριν το τέταρτο επίσημο ματς των «ερυθρόλευκων» της Μαγνησίας κόντρα στον Ρήγα Φεραίο οι Austrian Boys εξέδωσαν ανακοίνωση με τη οποία θέτουν προ των ευθυνών τους παίκτες και διοίκηση.

Αναλυτικά: «Εμείς οι οργανωμένοι αποδείξαμε, όπως είναι υποχρέωση μας, να είμαστε διπλά και στα δύο μέχρι στιγμής εκτός έδρας ματς. Οι παίκτες μας και κυρίως οι έμπειροι, αντιθέτως, έως σήμερα δεν έχουν αποδείξει την αξία τους και κατά κύριο λόγο δεν έχουν καταλάβει ποια φανέλα φορούν και πρέπει να τιμούν.

Εμείς έχουμε ζήσει πιο δύσκολες καταστάσεις, έχουμε ζήσει καταστάσεις που έχουμε πάρει την ομάδα από χέρι και την κρατήσαμε ζωντανή. Κάτι τέτοιο, αν χρειαστεί, θα το ξανακάνουμε. Απαιτούμε από τη διοίκηση να πράξει, όπως πρέπει...

Τέλος εμείς καλούμε τον κόσμο μας την Τετάρτη και αντίστοιχα την Κυριακή να δώσουμε το παρών στις κερκίδες του σπιτιού μας, του ΕΑΚ, απ' όπου μας έχουν διώξει και να βοηθήσουμε την ομάδα να κερδίσει αυτά τα δύο ματς».