Βαθμολογία

Θεοδοσιάδης: «Στόχος μας η γρήγορη παραμονή...»

Η διασφάλιση της παραμονής στη Β' Εθνική το συντομότερο δυνατό αποτελεί τον στόχο του Απόλλωνα Λάρισας, όπως τόνισε τη Δευτέρα (16/10) ο Σάκης Θεοδοσιάδης. Μιλώντας στο Αθλητικό Μetropolis, o τεχνικός των Θεσσαλών ανέφερε: «Μετά από αρκετά χρόνια επανήλθε στις επαγγελματικές κατηγορίες. Στόχος μας είναι η γρήγορη παραμονή σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα και όσο πιο ψηλά φτάσουμε».

Παράλληλα, ο προπονητής των νεοφώτιστων υπογράμμισε ότι η νέα μετάθεση έναρξης του πρωταθλήματος προκαλεί εκνευρισμό στις ομάδες, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι μια εξέλιξη αρνητική για εμάς. Δεν είναι ό,τι το καλύτερο ο τρόπος που λειτουργεί η Φούτμπολ Λιγκ και έχει επιφέρει έναν εκνευρισμό σε όλους τους ανθρώπους που ασχολούνται με αυτή την κατηγορία». Από εκεί και πέρα, είπε:

Για το πρόσφατο φιλικό με τον Άρη: «Για εμάς ήταν ένα ωφέλιμο παιχνίδι απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα. Είδαμε τη συμπεριφορά της ομάδας μας. Πιστεύω ότι ήμασταν ανταγωνιστικοί. Δουλέψαμε αρκετά και στο αμυντικό και στο επιθετικό κομμάτι. Η λειτουργία μας ήταν σε ικανοποιητικό επίπεδο και μόνο οφέλη είχαμε».

Για τον Άρη και αν είναι καλύτερος από πέρυσι: «Ο Άρης, επειδή τον αντιμετωπίσαμε δύο φορές μέσα σε διάστημα ενός μήνα, είναι μια ομάδα πολύ σοβαρή. Έχει παίκτες που ξέρουν την κατηγορία και έχουν κάνει πρωταθλητισμό σε αυτή. Είναι από τα μεγάλα φαβορί για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα».

Για το ποιες άλλες ομάδες θα κυνηγήσουν την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα: «Θεωρητικά είναι ο ΟΦΗ που έχει πολύ καλή ομάδα, ο Απόλλων Καλαμαριάς που παρουσιάζεται ενισχυμένος και σοβαρός, τα Τρίκαλα που έχουν πολύ καλό ρόστερ. Αυτά είναι στη θεωρία. Η πράξη ενδεχομένως να είναι διαφορετική για όλες τις ομάδες».

Για το τι πρωτάθλημα θα γίνει εν συγκρίσει με πέρυσι: «Ευελπιστώ ότι θα έχουμε καλύτερο και πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Οι ομάδες είναι πιο συγκροτημένες και πιο οργανωμένες. Έχουν δημιουργηθεί αξιόλογα ρόστερ. Η μόνη ανησυχία μου είναι αν παρουσιαστούν προβλήματα, όπως πέρυσι, κυρίως οικονομικά. Εάν δεν υπάρξουν, επειδή πέφτουν και πολλές ομάδες, θα είναι ένα καλύτερο πρωτάθλημα από τα προηγούμενα».