Βαθμολογία

Στα πιτς ο Τουράμ

Δεν έχει ξεκινήσει καλά η χρονιά για τον Τουράμ, τον πρώτο σκόρερ της Κέρκυρας και πιο βαρύ χαρτί της επιθετικά. Ο Βραζιλιάνος έπαιξε με ένεση στην πρεμιέρα κόντρα στον Πανιώνιο, έμεινε στη συνέχεια εκτός, ξαναγύρισε εμφανώς ανέτοιμος και έβγαλε και πάλι ενοχλήσεις.

Δεν έχασε μόνο το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο οποίο την τελευταία στιγμή έμεινε εκτός 18αδας, θα χάσει δεδομένα και εκείνο που έρχεται με τον Παναιτωλικό και... βλέπουμε. Αφού η πρώτη εκτίμηση είναι για περισσότερο.

Ο Παμλίδης πάει πολύ καλά, θα είναι εκείνος που θα τον αντικαταστήσει, αλλά το πρόβλημα είναι ότι μιλάμε για εντελώς διαφορετικού στυλ επιθετικό, ο οποίος δεν είναι φορ περιοχής. Ωστόσο, ο Αλέξανδρος Βοσνιάδης είναι αναγκασμένος να πορευτεί έτσι.

Από εκεί και πέρα, στο παιχνίδι του Σαββάτου (21/10) δεν υπολογίζεται και ο τιμωρημένος Ντουαλά, ενώ διαθέσιμος θα είναι ο Σοϊλέδης. Ο τελευταίος ανεβαίνει και θα μπει σε κανονικό ρυθμό ίσως και από την Τρίτη (17/10). Στην προπόνηση της Δευτέρας (16/10) δεν κρίθηκε σκόπιμο να ειπωθούν πολλά πράγματα για το ματς που πέρασε, ενώ όσοι είχαν αγωνιστεί σε αυτό, έκαναν αποθεραπεία.

a-sports.gr