Βαθμολογία

Φυντάνης: «Σήμερα κέρδισε η ΑΕΛ»

Αρκετά εκνευρισμένος ήταν στην συνέντευξη τύπου μετά την λήξη της αναμέτρησης της ΑΕΛ με τον Παναθηναϊκό ο τεχνικός των «βυσσινί» Ηλίας Φυντάνης.

Ο κ. Φυντάνης χαρακτήρισε νικήτρια την ΑΕΛ στο σημερινό παιχνίδι, τόνισε ότι οι εμφανίσεις τόσο σήμερα όσο και απέναντι στον ΠΑΟΚ ήταν οι καλύτερες, ενώ αναφερόμενος προς τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού τους είπε να μην βλέπουν τα ματς με παναθηναϊκά αισθήματα.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του προπονητή της ΑΕΛ:

«Σήμερα στη Λεωφόρο δεν κέρδισε ο Παναθηναϊκός, αλλά η ΑΕΛ. Αυτό που έγινε σήμερα ήταν ντροπή, ήταν έγκλημα κατά του ποδοσφαίρου. Είναι ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο το σημερινό. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο, ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα, αλλά σήμερα η Λάρισα ήταν αυτή που κέρδισε».

Σε ερώτηση για το αν η σημερινή εμφάνιση ήταν η καλύτερη ανέφερε:

«Εσείς τι έχετε να πείτε; Δεν ήταν; Αυτό το πέναλτι στην Αγγλία δεν θα δινόταν με τίποτα. Αγωνιστικά και η εμφάνιση σήμερα και αυτή με τον ΠΑΟΚ ήταν οι καλύτερες. Ο Παναθηναϊκός είναι ιστορικό σωματείο, είναι μέσα στις τρεις καλύτερες ομάδες, αλλά σήμερα έγινε έγκλημα».

Σε ερώτηση για τα αντιαθλητικά μαρκαρίσματα δήλωσε:

«Πάνω στις φάσεις δεν έγινε κανένα σκληρό μαρκάρισμα. Κοιτάξτε μην μιλάτε με παναθηναϊκά αισθήματα, η νίκη του Παναθηναϊκού ήταν κάλπικη. Εύχομαι ολόψυχα να βρει το δρόμο του γιατί ελληνικό ποδόσφαιρο χωρίς Παναθηναϊκό δεν γίνεται».

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ