Βαθμολογία

Λεουτσάκος: «Οδεύουμε για έναρξη την 28η Οκτωβρίου»

Από αναβολή σε αναβολή πηγαίνει το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, το οποίο φαίνεται πως θα ξεκινήσει μαζί με την... παρέλαση. Όρκο δεν πρέπει να παίρνει κανείς, όμως, αυτό ισχυρίστηκε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας με δηλώσεις του στην ΕΡΑ Σπορ υπογράμμισε για το θέμα με την ΕΕΑ πως από τη στιγμή που ορίστηκε Επιτροπή, θα πρέπει άπαντες να περιμένουν τον έλεγχο των φακέλων με αποτέλεσμα να υπάρχει καθυστέρηση. Μεταξύ άλλων είπε:

«Είπαμε θα ξεκινήσουμε με την προϋπόθεση ότι δεν θα υπήρχε Επιτροπή. Από τη στιγμή που η Επιτροπή ορίστηκε άμεσα από τον Υπουργό έχουμε την υποχρέωση να περιμένουμε τη νόμιμη διαδικασία του ελέγχου των φακέλων για να ξεκινήσουμε. Γι' αυτό και θα καθυστερήσουμε. Δεν μπορούμε να ξεκινήσουμε ένα πρωτάθλημα χωρίς νομιμότητα. Αν αρχίσουν ενστάσεις δεν θα βγάλουμε άκρη».

Για το πότε προγραμματίζεται πλέον η έναρξη: «Θα κάνουμε ένα συμβούλιο για να ξεκινήσουμε με την 1η αγωνιστική. Εξετάζουμε με το αγωνιστικό να δούμε πώς θα πάει το πρόγραμμα. Οδεύουμε για έναρξη την 28η Οκτωβρίου».