Βαθμολογία

Καρφί από Ράσταβατς για τις αποβολές

Παλικαρίσιο βαθμό πήρε το βράδυ της Κυριακής (15/10) η Ξάνθη με 1-1 κόντρα στην ΑΕΚ. Οι Θρακιώτες, μάλιστα, κρατούσαν μέχρι το 88' τη νίκη στα χέρια τους παρόλο που είχαν φτάσει να παίζουν με εννιά παίκτες.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Μίλαν Ράσταβατς δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στις αποβολές τις ομάδες του. Το έκανε, όμως, με τρόπο ξεκαθαρίζοντας πως προτιμά να μιλά για τους παίκτες του.

Αναλυτικά όσα είπε: «Η πρώτη και η πιο δυνατή εντύπωσή μου είναι ότι πρέπει να πω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την ποιότητα του παιχνιδιού τους και μετά θέλω να ζητήσω συγγνώμη που δεν πήραμε τους τρεις πόντους, που τους χάσαμε για λίγα λεπτά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας που ξεκίνησαν ως 12ος παίκτης, έγιναν ο 11ος και τελικά ο 10ος παίκτης μας. Δεν είχαμε ισοστάθμιση σε σχέση με την ΑΕΚ, αυτό ήταν για εμάς μία πρόκληση. Δεν πήραμε τη νίκη, αλλά συνεχίζουμε να δουλεύουμε για να γίνουμε καλύτεροι.

Δεν φοβήθηκα ποτέ στον αγώνα, έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου. Αμυνθήκαμε σωστά, αλλά είχαμε προβλήματα στην επιθετική λειτουργία μας λόγω των αποβολών. Συγγνώμη που δεν επιτεθήκαμε όπως θέλαμε. Ανάμεσα στη διαιτησία και στους παίκτες μου, προτιμώ να μιλάω για τους παίκτες μου».