Βαθμολογία

Ανιγκό: «Ο Παναιτωλικός είναι η καλύτερη ομάδα που έχουμε αντιμετωπίσει»

Δύο στοιχεία ώθησαν τον Λεβαδειακό στη μεγάλη νίκη με 1-0 επί του Παναιτωλικού σε κυριακάτικη (15/10) αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα, όπως υποστήριξε ο Ζοζέ Ανιγκό στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά το ματς.

Ο συνδυασμός τύχης και σκληρής δουλειάς συντέλεσαν καταλυτικά στη διεύρυνση ενός πρωτοφανούς αήττητου σερί από πλευράς «πράσινων» στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία. Παράλληλα, ο Γάλλος τεχνικός παραδέχθηκε την αγωνιστική ανωτερότητα της αγρινιώτικης ομάδας. Αναλυτικά:

«Είχαμε τύχη και καλή τακτική. Με αυτά τα δύο μαζί, ήρθε τελικά η νίκη. Ήμασταν πάρα πολύ τυχεροί και η τύχη είναι μέσα στο παιχνίδι. Σήμερα παίξαμε με την καλύτερη ομάδα που έχουμε αντιμετωπίσει στο πρωτάθλημα. Ήρθα στον Λεβαδειακό για να κάνω μία καινούργια αρχή και να χαρώ ξανά το ποδόσφαιρο.

Ήρθα με καινούργια μυαλά. Τώρα μαζεύουμε πόντους που θα μας βοηθήσουν να μην… τρέχουμε την τελευταία στιγμή. Θέλω να πω σε όλους τους Γάλλους πως στην Ελλάδα είναι ωραία. Σήμερα ήμασταν πολύ τυχεροί και θέλαμε να κλείσουμε την άμυνά μας. Παίζαμε με πάρα πολύ καλή ομάδα».