Βαθμολογία

Δεν είναι… μάγος, ζήτησε χρόνο ο Βούλιτς

Για ακόμη μία αγωνιστική ο Απόλλωνας Σμύρνης δεν κατάφερε να γευτεί τους τρεις βαθμούς, μένοντας στο 0-0 με την Κέρκυρα. Ένα αποτέλεσμα που έφερε δυσαρέσκεια στις τάξεις των οπαδών της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», με τον Ζόραν Βούλιτς, πάντως, να ζητά πίστωση χρόνου, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως δεν είναι ο Κόπερφιλντ για να αλλάξει μέσα σε μία ημέρα την ομάδα. Αναλυτικά όσα είπε ο κόουτς των «κυανέρυθρων» στη συνέντευξη Τύπου:

«Παίξαμε ένα παιχνίδι, που μπορεί να χαρακτηριστεί ντέρμπι. Ήμασταν καλύτεροι σαν ομάδα, ειδικά από τη στιγμή που οι αντίπαλοι έμειναν με δέκα παίκτες. Δεν το εκμεταλλευτήκαμε σωστά, είχαμε περισσότερους επιθετικούς στο τέλος του αγώνα αλλά δεν καταφέραμε να βάλουμε κάποιο γκολ», είπε αρχικά. 

Για το τι τον προβλημάτισε μετά το τέλος του ματς: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς το σημερινό, οι παίκτες τα δώσανε όλα για να πάρουν τη νίκη. Ο αντίπαλος έπαιζε με δέκα παίκτες. Προσπαθούμε σε κάθε ματς να παίρνουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Δεν θα κλάψουμε, πρέπει να προσπαθήσουμε και να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι και να το κερδίσουμε». 

Για το αν τα πράγματα είναι πιο δύσκολα για τον ίδιο, απ’ ότι φανταζόταν όταν ανέλαβε την ομάδα: «Χρειαζόμαστε χρόνο. Προσπαθώ πολύ να μάθω την ομάδα. Δεν πρέπει να με... σταυρώσετε. Δεν είμαι ο Κόπερφιλντ να το αλλάξω σε μια ημέρα, χρειάζεται χρόνος. Θα δώσουμε το 100% για να καταφέρουμε στο τέλος να μείνουμε στην κατηγορία. Ήξερα από πριν τι είχα να αντιμετωπίσω, μια δύσκολη κατάσταση. Ήξερα ότι χρειαζόταν αρκετή προσπάθεια, αρκετός κόπος». 

Πώς θα λύσει το πρόβλημα στην τελική προσπάθεια: «Παίζαμε στην αρχή με τρεις επιθετικούς, μετά με τέσσερις. Έχουμε πολλούς σημαντικούς παίκτες που είναι τραυματίες και αυτό παίζει σημαντικό ρόλο. Θα προσπαθήσουμε πολύ στη συνέχεια για να το βελτιώσουμε».