Βαθμολογία

Παναιτωλικός - Λεβαδειακός 0-1

Την εντυπωσιακή του πορεία στο φετινό πρωτάθλημα της Super League συνέχισε ο Λεβαδειακός ο οποίος νίκησε στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό με 1-0 για την 7η αγωνιστική της Super League.

Οι Βοιωτοί με τη νίκη αυτή έφτασαν τους 13 βαθμούς και στην κορυφή της βαθμολογίας, όσους έχουν Ατρόμητος και ΑΕΚ (παίζει σε λίγα λεπτά στη Ξάνθη) αν και είχαν την τύχη με το μέρος τους καθώς ο Παναιτωλικός είχε δυο δοκάρια και ουκ ολίγες ευκαιρίες.

Αφού γλίτωσε στις ευκαιρίες του Παναιτωλικού στο πρώτο μέρος, ο Λεβαδειακός "χτύπησε" στο 47' όταν ο Τσαμπούρης εκτέλεσε κόρνερ και ο Νιάσε με κεφαλιά έκανε το 0-1. Μάζουρεκ στο 69' και Γιουσούφ στο 82' είχαν δοκάρι για τους γηπεδούχους οι οποίοι έχασαν τουλάχιστον δέκα ακόμα κλασικές ευκαιρίες.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μόρας, Μιχάι, Ρότσα, Μπεχαράνο, Πάουλο (57' Λόπες), Μάζουρεκ, Κλέσιο (65' Μοράρ), Ρόσα (46' Μαρκόβσκι), Ντίας

Λεβαδειακός (Ζοζέ Ανιγκό): Επασί, Τσαμπούρης, Τριποτσέρης, Μεντί, Λεονάρντο, Ζαραδούκας, Νιάς, Μητρόπουλος (89' Καλτσάς), Σίλβα (69' Γιακουμάκης), Γιουσούφ, Μπραντάο