Βαθμολογία

Μεγάλη ανατροπή και νίκη για το Κιλελέρ (PICS)

Μια πολύ μεγάλη νίκη με σκορ 3-2 πέτυχε σήμερα (15/10) το Κιλελέρ στην έδρα της Νεάπολης για την 5η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Η ομάδα του Δημήτρη Δανιλούλη, ο οποίος ήταν τιμωρημένος, είδε τους παίκτες του να του κάνουν το καλύτερο δώρο για τα σημερινά (15/10) γενέθλια του, με τη νίκη να έρχεται με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φαρμάκα που παρότι μπήκε αλλαγή ήταν αυτός που έκανε το 2-3, αλλά και εκείνος που ήταν ο δημιουργός του τέρματος της ισοφάρισης. Παράπονα εξέφρασαν στο τέλος του αγώνα οι γηπεδούχοι για κάποιες διαιτητικές αποφάσεις.

Ένα παιχνίδι το οποίο το παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι σε μια πολύ ωραία μέρα, ένα ζεστό απόγευμα με τον κόσμο να δίνει όπως είπαμε το παρών στο γήπεδο της Νεάπολης. Ένα δυνατό πρώτο ημίχρονο με αρκετές μονομαχίες, παιχνίδι ανάμεσα σε δυο πολύ καλές και ποιοτικές ομάδες με το Κιλελέρ να ανοίγει το σκορ, τη Νεάπολη να ισοφαρίζει και στις αρχές της επανάληψης να φτάνει στο 2-1. Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν όταν η Νεάπολη έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κοσμά, με το Κιλελέρ να εκμεταλλεύται αυτό το γεγονός και να φέρνει τούμπα το ματς φτάνοντας στη νίκη με 3-2.

Το Κιλελέρ άνοιξε το σκορ στο 7' όταν ο Βρακάς εκτέλεσε φάουλ και ο Τζιατζιάκης με κεφαλιά νίκησε τους πάντες στον αέρα για το 0-1, με την ομάδα του Δημήτρη Δανιλούλη να χάνει ευκαιρία για το 0-2, αλλά το σουτ του Κολοβού πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Η γηπεδούχος ομάδα έφτασε στο 1-1 στο 26' σε μια περίεργη φάση. Πιο συγκεκριμένα ο Τσότσος έκανε ένα χλιαρό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Παπαρσένης έδειχνε να ελέγχει τη φάση, όμως η μπάλα χτύπησε στο έδαφος πήρε περίεργη τροχιά ξεγελόντας τον πορτιέρο του Κιλελέρ που την είδε να καταλήγει στα δίχτυα του. Η Νεάπολη απείλησε στο 34' όταν το σουτ του Καραθάνου έδιωξε σε κόρνερ ο Παπαρσένης, με το 1-1 να αποτελεί το σκορ του ημιχρόνου. Στην επανάληψη η ομάδα του Νίκου Βλαχούλη έφτασε στο 2-1 στο 56' όταν ο Καλόγηρος με μια πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κιλελέρ για το δεύτερο γκολ της ομάδας του.

Οι ισορροπίες άλλαξαν από το 65' όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Κοσμάς για την Νεάπολη με το Κιλελέρ να εντείνει την πίεση του προς τα καρέ των γηπεδούχων και να απειλεί με το φάουλ του Φαρμάκα στο 76' που έδιωξε σε κόρνερ ο Μόσιαλος. Ο Φαρμάκας που ήταν και ο πρωταγωνιστής εκτέλεσε φάουλ στο 87' με τον Νεστορίδη να πιάνει την κεφαλιά και να κάνει το 2-2. Και ενώ όλα έδειχναν μοιρασιά βαθμών στο γήπεδο της Νεάπολης τελικά στο 90' ο Φαρμάκας με απευθείας εκτέλεση φάουλ λίγο έξω από την περιοχή και πλάγια δεξιά έκανε το 2-3 και την ολική ανατροπή στο παιχνίδι, χαρίζοντας μια πολύ μεγάλη και σπουδαία νίκη στο Κιλελέρ.

Διαιτησία: Ντελέζος (Καρακώστας, Ακρίβος).

Νεάπολη (Νίκος Βλαχούλης): Μόσιαλος, Συγκούνας, Κοσμάς, Ακρίβος, Ζάρρας, Μπουχλαριώτης (76' Βιλανάκης), Καλόγηρος (65' Μανδραβέλλης), Μπαλαούρας, Τσότσος, Κωσταρέλος Μαν., Καραθάνος (85' Κωσταρέλος Δημ.).

ΑΕ Κιλελέρ (Δημήτρης Δανιλούλης): Παπαρσένης, Δούρος, Μίλι, Παλάσκας, Νεστορίδης, Κολοβός (68' Φαρμάκας), Παπαδημητρίου, Κουσιώρας (90'+2 Κοκότσικας), Βράκας (90'+1 Τζιουρτζιουκλής), Ζιόμπουρας (79' Κασσιός), Τζιατζιάκης.