Βαθμολογία

ΠΑΟΚ - Λαμία 4-0

Νίκη και κορυφή για την ομάδα του ΠΑΟΚ, έστω και με ένα παιχνίδι περισσότερο, με τον Δικέφαλο να επικρατεί στην κεκλεισμένων των θυρών Τούμπα με 4-0 της Λαμίας για την 7η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα του Ρασβάν Λουτσέσκου έχοντας σκοράρει δυο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο είχε ουσιαστικά καθαρίσει το παιχνίδι απέναντι στους Λαμιώτες οι οποίοι δεν μπόρεσαν να φανούν ανταγωνιστικοί στο σημερινό (15/9) παιχνίδι.

Οι κυπελλούχοι Ελλάδος άνοιξαν το σκορ στο 10' όταν ο Μαουρίτσιο με κάθετη μπαλιά βρήκε τον Λέοβατς και αυτός στη πλάτη της άμυνας της Λαμίας με δυνατό σουτ έκανε το 1-0. Στο 24' ο συνήθης ύποπτος Πρίγιοβιτς σε κενή εστία έκανε το 2-0 για τον ΠΑΟΚ, παίρνοντας το ριμπάουντ μετά το σουτ του Πέλκα, ο οποίος πέτυχε στο 50' το 3-0 με φοβερό μονοκόμματο σουτ. Το τελικό 4-0 πέτυχε στο 88' ο Πρίγιοβιτς.

Ο ΠΑΟΚ είχε και δοκάρι στο παιχνίδι με πρωταγωνιστή τον Ελ Καντουρί στο 34', ενώ η Λαμία ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του πρώην παίκτη της ΑΕΛ, Αναστασόπουλου για τράβηγμα φανέλας στον Μαουρίτσιο και ενώ είχε ήδη κίτρινη κάρτα.

ΠΑΟΚ (Ρασβάν Λουτσέσκου): Ρέι, Μάτος, Ζαμπράνο, Κρέσπο, Λέοβατς (68' Λημνιός), Μαουρίτσιο, Σάκχοφ (76' Μπίσεσβαρ), Βϊερίνια, Ελ Καντουρί, Πέλκας (61' Μακ), Πρίγιοβιτς.

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Κουκόλης (40' Ντακόλ), Ασίγκμπα, Μπλάζιτς, Όμο, Ακόστα, Πίτι (55' Αναστασόπουλος), Βασιλαντωνόπουλος, Βάντερσον.