Βαθμολογία

Γρηγορίου: «Το χειρότερό μας δεύτερο ημίχρονο…»

Ο Πανιώνιος έκανε υπερπροσπάθεια απέναντι στον Ολυμπιακό το Σάββατο (14/10), ωστόσο λύγισε στο φινάλε, γνωρίζοντας την ήττα με 3-4. Ο Μιχάλης Γρηγορίου στάθηκε στην απίστευτη εξέλιξη του αγώνα, ωστόσο εμφανίστηκε απογοητευμένος για το κακό δεύτερο ημίχρονο των Νεοσμυρνιωτών.

Παρόλα αυτά ξεκαθάρισε ότι δεν έχει να τους προσάψει τίποτα, συγχαίροντάς τους μάλιστα για την προσπάθεια που κατέβαλαν. Αναλυτικά όσα είπε ο κόουτς του Πανιωνίου στη συνέντευξη Τύπου:

Για το ματς: «Ένα απίστευτο ματς σε εξέλιξη. Προφανώς όσοι το είδαν ήταν χαρούμενοι από το ματς και το πως το είδαν αλλά εμείς είμαστε πολύ στεναχωρημένοι γιατί προηγηθήκαμε στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Αιφνιδιάσαμε τον Ολυμπιακό όπως και έγινε αλλά μετά πραγματικά ίσως κάναμε το χειρότερο ημίχρονο από τότε που είμαι εδώ. Σίγουρα έπαιξε ρόλο η ισοφάριση του Σισέ. Υπερτερούσε στα στημένα ο Ολυμπιακός. Αντί να βάλουμε γκολ με Μασούρα έγινε το 1-2 και μετά κάναμε το χειρότερο ημίχρονο από τότε είμαι εδώ. Στην ανάπαυλα είπαμε κάποια πράγματα. Δεν θέλαμε να πέσουμε αμαχητί. Από ένα σημείο και μετά ρισκάραμε και παίζοντας και πιο επιθετικά και με ότι... όπλο υπήρχε. Φέραμε το ματς στα ίσα. Όταν χάνεις ένα παιχνίδι στο 87' με πέναλτι με τέτοια προσπάθεια εννοείται πως είσαι πολύ στεναχωρημένος. Μακάρι το β' μέρος αυτό να μείνει υποθήκη γιατί πραγματικά κοιτάξαμε τον Ολυμπιακό στα μάτια. Αυτό που έχω πει ξανά είναι πως έχουμε αλλάξει φιλοσοφία και θέλαμε να παίξουμε ανοιχτά και επιθετικά. Στο τέλος θα μπορούσε μία από τις ομάδες να πάρει το ματς. Το έκανε ο Ολυμπιακός. Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον κόσμο».

Για το κατά πόσον το γρήγορο 1-0 δημιούργησε πρόβλημα στον Πανιώνιο: «Όχι δεν έκανε το γρήγορο γκολ κακό σε εμάς. Το 1-1 μας έκανε κακό. Μέχρι την ισοφάριση δεν είχαμε πρόβλημα. Όταν δέχεσαι γκολ από στατική φάση. Αλίμονο κιόλας ο Ολυμπιακός έχει και ποιότητα και εμπειρία πιο μεγάλη από εμάς και έκανε το 1-3 από ένα ακόμα γκολ από δική μας αδράνεια. Μας έκανε κακό η ισοφάριση».

Για το που αποδίδει την εξέλιξη αυτή και την κατάρρευση: «Δεν το αποδίδω. Δεν ξέρω που να το αποδώσω. Εάν μπορώ να βρω κάτι είναι ενδεχομένως το 1-1 που έφερε στα παιδιά μία καθίζηση και ένα πράγμα δίχως εξήγηση. Αυτή ήταν και η ομιλία στο ημίχρονο. Όταν είσαι στο 1-3 στο ημίχρονο και επειδή έχω τέτοιο σκεπτικό σαν προπονητής δεν μου έλεγε κάτι το 1-5 ή το 1-6. Σκεφτόμουν το 2-3 και έτσι λειτούργησα και αυτό είπα στα παιδιά. Κάποιες φορές αυτό το πληρώνεις προπονητικά. Σήμερα έτυχε να φέρουμε ένα τέτοιο ματς στα ίσα, που δεν θα το πίστευε κανείς».