Βαθμολογία

Τσάλος: «Δεν παρακαλάμε και δεν χρωστάμε σε κανέναν»

Την άρση της εμπιστοσύνης της προς τον Φώτη Τσάλο ανακοίνωσε το Σάββατο (14/10) η οικογένεια Καράτζη. Λίγες ώρες μετά ο πρόεδρος του ΟΦΗ σήκωσε το γάντι και απάντησε ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει ανάγκη η ομάδα του τους συγκεκριμένους ανθρώπους.

Παράλληλα, υπογράμμισε πως δεν βοηθούν τέτοιου είδους κινήσεις λίγο πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, ενώ κάλεσε το ποδοσφαιρικό τμήμα να κλείσει τα αφτιά του σε αυτά. Αναλυτικά η δήλωσή του: «Η θέση της εταιρείας Καράτζης ΑΕ, όπως την διατύπωσε ο εκπρόσωπος της εταιρείας στην ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ήταν για μένα αναμενόμενη και δεν με εξέπληξε.

Ειδικά μετά τις πιέσεις που έχω ασκήσει ώστε να καλυφθεί το χρέος των 650 χιλ. ευρώ που υπήρχε και να αναλάβουν οι μέτοχοι τις ευθύνες τους. Ο Αντώνης Καράτζης, μου δεσμεύτηκε προσωπικά όταν ανέλαβα, ότι θα βάλει τους μετόχους να καλύψουν το άνοιγμα που υπήρχε.

Αυτό όχι μόνο δεν έχει γίνει, αλλά ο ίδιος έχει βάλει το ποσό, μόνο των 25 χιλιάδων ευρώ, απο την ημέρα που ανέλαβα την ομάδα. Συνολικά δε, οι μέτοχοι έχουν βάλει 110 χιλιάδες ευρώ, ενώ μόνο η δική μου συμμετοχή είναι 250 χιλ. ευρώ μέσα σε 2.5 μήνες, για να υπάρχει η ομάδα.

Καλώ την πλευρά Καράτζη να πεί η ίδια το λόγο, της αποστασιοποίησης της. Εγω και εκείνοι γνωρίζουμε. Μια εβδομάδα πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, τέτοιες κινήσεις δεν βοηθούν. Υπάρχει οργάνωση και καλό κλίμα και αυτήν την εποχή μας ενδιαφέρει η ενότητα. Η οποία υπάρχει σε μεγάλο βαθμό και το εισπράττω καθημερινά.

Καλώ το ποδοσφαιρικό τμήμα και τους παίκτες, να μην ασχολούνται με αυτά. Να κάνουν τη δουλειά τους και το καθήκον τους. Ο ΟΦΗ είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Κρήτης και δεν έχει ανάγκη κανένα Καράτζη. Δεν παρακαλάμε και δεν χρωστάμε σε κανένα. Αντίθετα εκείνοι χρωστάνε, με τα μεγάλα λόγια και τις φανφάρες».