Βαθμολογία

Όμορφη και οικογενειακή βραδιά η Μάνδρα (PICS)

Η ομάδα της Μάνδρας κάνει μια νέα προσπάθεια μετά την άνοδό της στην Β’ ΕΠΣΛ. Μέχρι στιγμής ο απολογισμός είναι μία νίκη και δύο ήττες για το σύλλογο που θέλει να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο αυτή τη χρονιά. Υπάρχει αισιοδοξία πως η Μάνδρα θα βρει τα πατήματά της αφού διαθέτει ένα καλό ρόστερ, έχει μια σοβαρή διοίκηση και έναν πρόεδρο που είναι πάντα δίπλα στους παίκτες, ο λόγος για τον κ. Κώστα Τσολακίδη.

Έτσι λοιπόν, η διοίκηση είχε προγραμματίσει εδώ και καιρό ένα τραπέζι στο ποδοσφαιρικό τμήμα και αυτό έγινε το Σάββατο (14/10) στη πλατεία της Ραχούλας και στη ταβέρνα του Ζέου. Εκεί όλοι οι παίκτες, ο προπονητής και η διοίκηση, καθώς και φίλοι του συλλόγου απόλαυσαν τα εξαιρετικά εδέσματα με το μενού να περιλαμβάνει κατσικάκι, κεμπάπ χοιρινό και άφθονο κρασί.

Το athleticlarissa είχε ειδική πρόσκληση και η Βάσω Γκατζούλη παρά το ιδιαίτερα βεβαρυμμένο πρόγραμμα, δεν χάλασε χατίρι στον πρόεδρο και μετά το αγωνιστικό Σάββατο, βρέθηκε εκεί και σας μεταφέρει χαρακτηριστικές εικόνες.