Βαθμολογία

Μάνδρα – Δόξα Υπέρειας 1-3 (PICS)

Η Δόξα Υπέρειας επικράτησε με σκορ 1-3 της Μάνδρας στο γήπεδο Κοιλάδας για την Β’ ΕΠΣΛ. Η αναμέτρηση διεξήχθη στο Σάββατο (14/10).  

Της Βάσως Γκατζούλη

Δύο χαμένες ευκαιρίες για τη Μάνδρα στο 3’ και στο 10’, χαμένο τετ α τετ του Καλφούντζου και σουτ του Άλλκια έφυγε άουτ. Στο 5’ η Υπέρεια έκανε το 0-1 με σουτ του Πολύζου. Στο 20’ ύστερα από σέντρα του Δημητρίου, ο Τσακουρίδης με σους στην απέναντι γωνία το 0-2.

Στο 25’ ο Οσμάνι έκανε ένα καλό σουτ απέκρουσε ο κίπερ. Δέκα λεπτά μετά την κάθετη πάσα έβγαλε ο Γκατζόγιας και ο Κερμελίδης με όμορφο ψηλοκρεμαστό σουτ το 0-3. Η Μάνδρα πίεσε και προσπάθησε πολύ και στο 70’ ο Καλφούντζος με σουτ στη γωνία το τελικό 1-3.

Μάνδρα (Δημήτρης Κατσιαφλάκας): Ζουμπουλίδης, Φασούλας, Τσολακίδης, Σοφιατζίδης (46’ Στάμος), Καδόγλου (46’ Μαλαβιέζος Ε.), Κουτσιανικούλης, Καλφούντζος, Παπαδόπουλος Ν. (55’ Μαλαβιέζος Κ.), Κουμπόλι, Άλλκια, Οσμάνι.

Δόξα Υπέρειας (Κώστας Τσουτσούμης): Μωϋσιάδης, Τραμπάκουλας, Ευθυμιάδης, Τσιούρης, Δημητρίου, Μπάσιος, Τσακουρίδης, Γκατζόγιας (90’ Τσούνι), Καλφόγλου (86’ Τριανταφύλλου), Πολύζος (88’ Γεωργουλόπουλος), Κερμελίδης (77’ Δημητρίου).

Διαιτητική τριπλέτα: Κακάνης, Δήμου, Μακρής.

Η Μάνδρα ευχαριστεί

Η ομάδα της Μάνδρας ευχαριστεί την εταιρεία ποτών Γιαντικίδης Μιχαήλ για την προσφορά χυμών και εμφιαλωμένων νερών για όλη τη χρονιά.