Βαθμολογία

Νίκη με ανατροπή για τον Δαμασιακό

Σημαντική νίκη και μάλιστα με ανατροπή για τον Δαμασιακό που κέρδισε τα μαχητικά Βούναινα με σκορ 2-1. Το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν κυρίως κέντρου, στο 5’ η κεφαλιά του Τσιάλτα προ κενής εστίας έφυγε άουτ. Στο 25’ χαμένο τετ α τετ από τον Γεωργατζά.

Στο 39’ τα Βούναινα ύστερα από σέντρα του Μερτζανίδη Η. κατάφεραν με την κεφαλιά του Ραπτόπουλου να κάνουν το 0-1. Χαμένες ευκαιρίες για τα Βούναινα είχαν οι Καζάνι Γ. και Χατζηλιάδης Σ. Όμως το Δαμάσι είχε τον καλύτερο παίκτη στο ματς τον Στέφανο Σουγλή που με σουτ έκανε το 1-1 και στο 85’ ο ίδιος παίκτης με σουτ ύστερα από τη σέντρα του Μπακαϊμη το τελικό 2-1.

Δαμασιακός (Νίκος Χρόνης): Μιγδάνης, Γεωργατζάς (75’ Λέτσιος Κ.), Καρατζιώλης (85’ Οικονόμου), Ιωαννίδης, Μόκας, Τσιάλτας, Σουγλής Σ., Ραπτοτάσιος, Μουσιάρης (70’ Μπακαϊμης), Ντόκος (46’ Λέτσιος Α.), Λούτσος.

Βούναινα (Θοδωρής Εμμανουήλ): Κουκουφίκης, Τσανάς, Κασιώτης, Χατζηλιάδης Γ., Καρέντζος, Σχοινάς (91’ Γιουρούκης), Χριστοδούλου Κ., Καζάνι Γ., Μερτζανίδης Η., Γκομοσίδης (30’ λ.τ. Ραπτόπουλος, 80’ Μερτζανίδης Φ.), Χατζηλιάδης Σ.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ