Βαθμολογία

Μοιρασιά (1-1) στη Ραχούλα (PICS)

Ισόπαλο με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε το σημερινό (14/10) παιχνίδι για την 5η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ DeTox ανάμεσα στην Λάρισα 2012 και τον Τύρναβο.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δυο καλές ομάδες, μοιρασμένο με τον Τύρναβο να μπαίνει καλύτερα στο ματς να χάνει ευκαιρίες για το 0-1, όμως την Λάρισα 2012 να πετυχαίνει το τέρμα, με τους φιλοξενούμενους να ισορροπούν στην επανάληψη να φτάνουν στο 1-1, αλλά χωρίς όμως το κάτι παραπάνω.

Στο 17' ο Τζιόλας έκανε τη πάσα στο Πατσιωτό στο κενό χώρο, αυτός βγήκε τετ-α-τετ με τον Μπρέλλα, όμως το σουτ του ήταν χλιαρό και μπλοκαρίστηκε από τον πορτιέρο της Λάρισας 2012.

Τρία λεπτά αργότερα ο Τσούτσας έκανε τη σέντρα από τα αριστερά προς τον Πατσιωτό που έκανε το σουτ για να στείλει τη μπάλα λίγο άουτ. Τελικά αντί να γίνει το 0-1 έγινε το 1-0 στο 23' όταν ο Δαλαμπίρας έκανε σέντρα και ο Κίτσιος Δ. με κεφαλιά μέσα από τη περιοχή έκανε το 1-0 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Η ομάδα του Τάκη Παραφέστα έφτασε στο 1-1 στο 51' ύστερα από αδράνεια της άμυνας της Λάρισας 2012 και πλασέ του Πατσιωτού, με την Λάρισα 2012 να έχει ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Δ. Κίτσιο όμως στάθηκε και άτυχη καθώς ο παίκτης τραυματίστηκε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου και αντικαταστάθηκε από τον Νταή. Οι δυο ομάδες στην επανάληψη προσπάθησαν να κρατήσουν το αποτέλεσμα, με τον Τύρναβο πάντως να έχει βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με το πρώτο μέρος.

Διαιτησία: Αγγελούλης (Νάκας, Ακρίβος).

Λάρισα 2012 (Θοδωρής Στεργιάδης): Μπρέλλας, Κίτσος Π., Δαλαμπίρας, Φλώρος Β., Σελίνης (74' Καραλής), Κίτσιος Δ., (48' λ.τ. Νταής), Μολάς, Φλώρος Α., Μανακούσιος Θ., Τσιάκος, Φλώρος Βαλ.

Τύρναβος (Τάκης Παραφέστας): Γραβάνης, Καρακάνος, Καλέσης (67' Μπάκος), Αυλογιάρης, Γαλάνης, Νάτσης, Ντονούδης, Λιάκος (77' Γανός), Πατσιωτός, Τσιόλας (79' Κοκόμπελης), Τσούτσας (63' Γκαντρής).

* Η Λάρισα 2012 ανακοινώσε δυο σπουδαίες μεταγραφές παικτών με εμπειρία του Αλέξη Μπέη, που αγωνιζόταν στη Νεάπολη και του Πάρη Μπόντε που ήταν στην Αστραπή Νέας Πολιτείας.