Βαθμολογία

ΠΑΣ Γιάννινα - Πλατανιάς 3-1

Νίκη με σκορ 3-1 πέτυχε σήμερα (14/10) ο ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στο Πλατανιά στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 7ης αγωνιστικής της Super League.

Οι Γιαννιώτες παρότι βρέθηκαν να χάνουν νωρίς με 0-1, έφτασαν στην νίκη-ανατροπή, πρώτη τους στο "Ζωσιμάδες" έχοντας μάλιστα ανατρέψει την κατάσταση πριν το ημίχρονο.

Μόλις στο 7' ο Γκρζέλτσακ με δυνατό αριστερό σουτ "πάγωσε" το γήπεδο των Ιωαννίνων κάνοντας το 0-1, όμως η απάντηση του "Άγιαξ" της Ηπείρου ήταν άμεση και στο 12' ο Πέδρο Κόντε έκανε το 1-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Η ομάδα του Πετράκη πήρε τα ηνία στη συνέχεια και μέσα σε τρία λεπτά είχε κάνει το 1-1, 3-1. Αρχικά στο 36' με τη κεφαλιά του Τζημόπουλου και στο 39' με ένα εκπληκτικό γκολ από τον Χαλκιαδάκη ύστερα από πάσα του Ναδάλες.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Λίλα, Ναδάλες, Μιχαήλ, Γιάκος, Κόντε, Σκόνδρας, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας (70' Κοροβέσης), Γαρουφαλιάς (65' Νικολιάς), Χαλκιαδάκης.

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Κρος, Στανισάβλιεβιτς, Ντικαμονά, Στάθης, Σκαρντοβέλι, Γκρζέλτσακ, Πριντέτα, Ενσικολού, Ντεβέσα, Δημούτσος (73' Πατράλης).