Βαθμολογία

Σφαγή για την κ-20 στο Κορωπί

Ισόπαλη με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε η σημερινή (14/10) αναμέτρηση της κ-20 της ΑΕΛ με την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στο προπονητικό κέντρο των "πράσινων" στο Κορωπί, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος κ-20.

Η ομάδα του Μίλτου Ζιάκα, παρότι έπαιζε με τον πρωτοπόρο και με το απόλυτο των νικών Παναθηναϊκό, έπαιξε σαν ίση προς ίση την ομάδα των "πράσινων" και σίγουρα το τελικό αποτέλεσμα την αδικεί καθώς υπέστη σφαγή.

Μετά από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΛ στο 60' έκανε το 0-1 όταν ο Πλατάνας έκανε πολύ ωραία προσπάθεια και με διαγώνιο σουτ στην απέναντι γωνία άνοιξε το σκορ. Ένα τέταρτο αργότερα οι "βυσσινί" έμειναν με δέκα παίκτες λόγω άδικης δεύτερης κίτρινης στο Καρατάσιο με το "τριφύλλι" να ισοφαρίζει στο 88' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπουζούκη, πέναλτι το οποίο όμως δεν έγινε ποτέ.

Παναθηναϊκός (Κώστας Φρατζέσκος): Χακλίδης, Παπαθανασίου (57′ Παλασκώνης), Ζωγραφάκης, Μανιδάκης (65′ Καλομοίρης), Θεοχάρης, Σκεντεράι, Αποστολάκης (75′ Τσίγκος), Εμμανουηλίδης, Δημήτρουλας, Μπουζούκης, Σέχου.

ΑΕΛ (Μίλτος Ζιάκας): Σουλούκος, Καρατάσιος, Πλατάνας, Καλούσης, Κυρμιτζής, Καραθάνος, Μπιγκάνος, Γαλεάδης (75' Βαφειάδης), Μακρής (85' Καραλής), Μορφάκης (65' Δερμιτζάκης), Νούσιος.

Ζιάκας: «Κέρδος μας ο νεαρός Σουλούκος»

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός της ΑΕΛ Μίλτος Ζιάκας δήλωσε στο athleticlarissa.gr τα εξής:

«Είμαστε νικητές ο διαιτητής διαμόρφωσε το αποτέλεσμα, συγχαρητήρια στα παιδιά. Βέβαια ακόμα θέλουμε πολύ δουλειά και σε αυτή τη φάση που είμαστε το αποτέλεσμα έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Κέρδος μας ο νεαρός Σουλούκος, εκεί θα πρέπει να είναι η σκέψη μας και το βλέμμα μας για την παραγωγή παικτών, την μεγαλύτερη ευθύνη την έχουμε εμείς που διαχειριζόμαστε τις τύχες αυτών των παιδιών και το μεγαλύτερο προσόν που θα πρέπει να χαρακτηρίζει την λειτουργία μας είναι η εξωστρέφεια, για αυτό στο ποδόσφαιρο δεν θα πρέπει να λειτουργούμε με την λογική στρατού, αλλά θα πρέπει να παίζουν οι καλύτεροι ανεξαρτήτου ηλικίας, αλλιώς θα μετονομαζόμασταν λοχίες. Επίσης να κτίσουμε καλύτερες συνθήκες για την κ-20 της ΑΕΛ που βρίσκεται στην ακριβώς παρακάτω βαθμίδα από την πρώτη ομάδα και αποτελεί τον προθάλαμο για την εισαγωγή των νέων στην επαγγελματική ομάδα της ΑΕΛ».

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ