Βαθμολογία

Πασκουάλ: «Η εικόνα μας ήταν φρικτή...»

Aποκαρδιωτικός ήταν ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Μπαρτσελόνα και ο Τσάβι Πασκουάλ δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του μετά το τέλος του αγώνα. Ο Καταλανός τεχνικός τόνισε ότι η εικόνα των «πράσινων» στη Βαρκελώνη ήταν φρικτή, υπογραμμίζοντας ότι αυτό το ματς θα πρέπει να λειτουργήσει ως αντιπαράδειγμα για την ομάδα του.

«Η εικόνα του αγώνα ήταν ξεκάθαρη. Δεν παίξαμε καθόλου καλά. Μόνο στα 13 πρώτα λεπτά μπορούμε να πούμε ότι διατηρήσαμε ένα ρυθμό σε άμυνα και επίθεση. Ακολούθως, χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ και πολλές βολές, ενώ και στην άμυνα δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι.

Αυτό που συνέβη στο τελευταίο δεκάλεπτο ήταν μη αποδεκτό. Η εικόνα μας ήταν φρικτή. Δεν παλέψαμε καν. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτό το παιχνίδι ως ένα αντιπαράδειγμα. Ως κάτι που δεν πρέπει να επαναλάβουμε σε καμία περίπτωση στο μέλλον. Επιβάλλεται να εργαστούμε προς αυτή την κατεύθυνση», δήλωσε ο προπονητής του «τριφυλλιού».

Από την πλευρά του, ο Νικ Καλάθης ανέφερε: «Δεν παίξαμε άμυνα, όπως θα έπρεπε. Η επίθεση κάποτε λειτουργεί κάποτε όχι. Η άμυνα όμως δίνει τον τόνο, δεν ήμασταν καλοί. Πολλά ξεκινούν από μένα, στο πώς πιέζω την μπάλα.

Δεν ήμουν τόσο επιθετικός όσο θα έπρεπε για να δώσω ρυθμό στην ομάδα. Προσωπικά το βλέπω έτσι. Κάναμε πάρα πολλά χαζά λάθη, αφήσαμε τις μπακ ντορ πάσες και δεχθήκαμε εύκολα καλάθια. Επιτρέψαμε στην Μπαρτσελόνα να πετύχει πολλά εύκολα και ξεκούραστα καλάθια».