Βαθμολογία

Ικανοποιημένος ο Τσάλος, αλλά θέλει και άλλους συμπαραστάτες

Σε έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων προχώρησε το απόγευμα της Παρασκευής (13/10) ο πρόεδρος του ΟΦΗ Φώτης Τσάλος, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για το πρόσωπο που έχει δείξει μέχρι τώρα στα φιλικά η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου.

Παράλληλα, ο Φ. Τσάλος ενημέρωσε τους μετόχους για όλα τα θέματα που αφορούν τον ηρακλειώτικο σύλλογο, ενώ δεν έκρυψε την ανάγκη να μπουν στο Διοικητικό Συμβούλιο και νέα πρόσωπα που θα μπορούν να προσφέρουν οικονομικά και όχι μόνο στους «ασπρόμαυρους».

Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου των Κρητικών: «Για όλα τα τρέχοντα θέματα του ΟΦΗ, ενημέρωσε τους μετόχους της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Φώτης Τσάλος στην έκτακτη Γενική Συνέλευση, που έλαβε χώρα στην αίθουσα συνεδριάσεων του γηπέδου “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης”.

Η επικείμενη έναρξη του πρωταθλήματος της Football league, θέματα οικονομικά, χορηγιών, εισιτηρίων διαρκείας, εργασίες στο κεντρικό γήπεδο και στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, αποτέλεσαν θέματα συζήτησης μεταξύ των μετόχων.

Ο κ. Τσάλος για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, στη μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας τόνισε ότι “είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια όλων. Έχουμε φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα, που είναι έτοιμη να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και να ανταποκριθεί στο πλάνο που έχουμε θέσει”.

Για τα θέματα χορηγιών μετά την αναλυτική ενημέρωση που έγινε από το εμπορικό τμήμα της ΠΑΕ, υπογράμμισε ότι “έχει γίνει πολύ καλή δουλειά και πιστεύω ότι πάμε πολύ καλά”.

Ο κ. Τσάλος αναφέρθηκε ακόμη και στην ενημέρωση που έχει ήδη γίνει στους οργανωμένους συνδέσμους στον πειθαρχικό κώδικα, για τα υψηλά πρόστιμα που προβλέπονται από το άναμμα πυρσών στις εξέδρες.

“Τα πρόστιμα είναι εξοντωτικά. Είναι από 5-30 χιλιάδες ευρώ και αν αυτό γίνει τρεις φορές, θα έχουμε τιμωρία της έδρας. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στην συμπεριφορά μας στο γήπεδο” ανέφερε.

Ο κ. Τσάλος αναφέρθηκε και στο θέμα της αναδόμησης του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ, καθώς όπως είπε “πρέπει να προστεθούν και άλλα πρόσωπα που να έχουν τη διάθεση να μας βοηθήσουν στο δύσκολο έργο που κάνουμε”. Όπως ανέφερε, ήδη έχει κάποιες σκέψεις πάνω σε αυτό και κάνει επαφές, για τις οποίες θα ενημερώσει προσεχώς τους μετόχους της ΠΑΕ».