Βαθμολογία

Στον Αστέρα Ιτέας ο Σακελλαρίου

Ο Αστέρας Ιτέας ανακοίνωσε την απόκτηση του 29χρονου αριστερού μπακ, Λευτέρη Σακελλαρίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το Δ.Σ του Αστέρα Ιτέας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του πολύ έμπειρου Λευτέρη Σακελλαρίου στην θέση του αριστερού μπακ. Ο 29χρονος Λευτέρης με τεράστια καριέρα στην super και football league αλλά και με εμπειρίες απο Ευρωπαικά ματς και πρωταθλήματα, έρχεται μετα απο προσωπική επιλογή του προέδρου, Πέτρου Μαντούβαλου για να ενισχύσει την ομάδα μας.

Καριέρα: ΦΩΣΤΗΡΑΣ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ, ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ, ΠΑΟΚ, ΚΕΡΚΥΡΑ, FC LYUBIMETS (A ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ), ΧΑΝΙΑ, ΑΕ ΖΑΚΑΚΙΟΥ ( Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ) ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ: «Η προσωπική μου επαφή με τον πρόεδρο Πέτρο Μαντούβαλο και η ανάλυση του εγχειρήματος της ομάδας με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο και ικανοποιημένο. Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στην οικογένεια του Αστέρα Ιτέας, και θα δώσω το 100% για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Εμείς να του ευχηθούμε υγεία και να πετύχει όλους τους προσωπικούς αλλά και ομαδικούς του στόχους».