Βαθμολογία

Φιλική ήττα για τον Απόλλωνα Λάρισας

Ένα δυνατό τεστ έδωσε ο Απόλλων Λάρισας την Παρασκευή (13/10) στη Θεσσαλονίκη και  στο «Κλεάνθης Βικελίδης», κόντρα στον Άρη. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με σκορ 2-0.  Ήταν σίγουρα ένα δυνατό τεστ για τους παίκτες του Σάκη Θεοδοσιάδη λίγο πριν την πρεμιέρα της Β’ Εθνικής.  

Το πρώτο μισάωρο του αγώνα είχε ρυθμό και φάσεις. Δύο λεπτά μετά τη σέντρα ο Διαμαντόπουλος έπιασε ωραίο τακουνάκι μετά από γύρισμα του Πασά, με τον Φιρινίδη να απομακρύνει και στη συνέχεια τους αμυντικούς να απομακρύνουν. Ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα Λάρισας είπε «όχι» στο σουτ του Πλατέλλα τρία λεπτά αργότερα ενώ στο 5' σταμάτησε και το σουτ του Παυλίδη μετά την ωραία συνεργασία που είχε με τον Διαμαντόπουλο.

Ο Απόλλων Λάρισας έκανε αισθητή την παρουσία του στην αντίπαλη περιοχή για πρώτη φορά στο 9' με το σουτ του Μαυρία να κοντράρει στα σώματα και να καταλήγει σε κόρνερ. Ο ίδιος παίκτης στο 11' απείλησε αυτή τη φορά έξω από την περιοχή, με τον Καντιμοίρη να βλέπει τη μπάλα να περνάει λίγο έξω από το αριστερό του δοκάρι. Στο 52' ο Πασάς πάτησε στην περιοχή με ωραία ατομική ενέργεια και έστρωσε στον Διαμαντόπουλο που απλά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Οι πολλές αλλαγές έριξαν τον ρυθμό του αγώνα στο υπόλοιπο του δεύτερου μέρους, μέχρι να έρθει η... αναλαμπή δια ποδός Μιλούνοβιτς. Με απευθείας εκτέλεση φάουλ από πολύ πλάγια θέση στο 84' ο Σέρβος έστειλε τη μπάλα στο αριστερό “παραθυράκι” της εστίας του Κραβαρίτη για να διαμορφώσει το τελικό 2-0.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τζουμαλάκης (Σερρών). ΒΟΗΘΟΙ: Νατσιόπουλος (Μακεδονίας), Ντάβελας (Μακεδονίας).

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: -/56' Κουρτεσιώτης.

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης (84' Μαντζάρης), Μπούρμπος (20' Τζανακάκης, 34' Νέτο), Τσουμάνης, Δεληζήσης, Μαραγκός (84' Καλούδης), Μουμίν (46' Ιντζόγλου), Παυλίδης (75' Κλιγγόπουλος), Πλατέλλας (58' Μιλούνοβιτς), Ντούνης (55' Στεφάνοβιτς), Πασάς (66' Λώττας), Διαμαντόπουλος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης (46' Κραβαρίτης), Σκούπρας (73' Σάββας), Κουρτεσιώτης (74' Μίλιτς), Ανδρέου, Παπαζαχαρίας (79' Ανδρέου), Χατζής (73' Ιβανίδης), Σουλίδης (60' Διβανές), Λαμπρόπουλος (60' Καρακατσάνης), Σαχινίδης (82' Καμπέρης), Μαυρίας (64' Τσιλούλης), Βουτσιάς (46' Τζάνης).