Βαθμολογία

Άνω-κάτω ο Τσικλητήρας: Έφυγε ο Αλιού!

Θέμα από το… πουθενά προέκυψε στον Τσικλητήρα, καθώς ο Αλιού Ντιά έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας ανακοινώνοντας την απόφασή του να φύγει από την Πύλο! Ο 27χρονος μέσος έκανε γνωστές τις προθέσεις του το βράδυ της Τετάρτης (11/10) και μάλιστα αποχαιρέτησε τους υπόλοιπους κοκκινόμαυρους λέγοντας πως η απόφασή του είναι οριστική.

Ο παίκτης από το Μάλι ο οποίος στο παρελθόν έχει φορέσει την φάνελα και της Καλαμάτας (μάλιστα και τότε είχε αποχωρήσει στην αρχή της σεζόν με τον Νίκο Κακαλέτρη), επικαλούμενος σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα.

H απώλεια του Αλιού αποτελεί πλήγμα για την ομάδα του Νίκου Κακαλέτρη, ο οποίος έτσι κι αλλιώς είχεμετρημένες επιλογές, ενώ ο παίκτης από το Μάλι αποτελούσε μια αξιόπιστη και ποιοτική λύση. Μάλιστα, οι Πυλιώτες στόχευαν σε μια-δυο ακόμη προσθήκες ώστε να ενισχύσουν το ρόστερ, κάτι που πλέον δεν θα είναι αρκετό

Όλα αυτά έρχονται παραμονές του κρίσιμου κυριακάτικου αγώνα με τον Αστέρα Βλαχιώτη. Ο Τσικλητήρας με απολογισμό μια ισοπαλία και μια ήττα στα δυο πρώτα ματς της περιόδου, θέλει να φτάσει στο πρώτο τρίποντο, αφού πρώτα σκοράρει το πρώτο του γκολ στη σεζόν. Ενδεχόμενη γκέλα θα κρατήσει τους Πυλιώτες στην επικίνδυνη ζώνη από νωρίς στο πρωτάθλημα με ότι αυτό συνεπάγεται για τη συνέχεια.

Sport365