Βαθμολογία

Μοίρασε προσκλήσεις σε σχολεία η Νίκη Βόλου

Δημοτικά σχολεία επισκέφτηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές της Νίκης Γιώργος Ιορδανίδης, Χρήστος Καρτσαμπάς και Μανώλης Γενιτσαρίδης και μοίρασαν προσκλήσεις στα παιδιά για τον αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο τον Αχιλλέα Φαρσάλων.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Το 3ο και το 9ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας επισκέφτηκαν το πρωί της Πέμπτης 12 Οκτωβρίου εκπροσωπώντας την ομάδα μας οι ποδοσφαιριστές Γιώργος Ιορδανίδης, Χρήστος Καρτσαμπάς και Μανώλης Γενιτσαρίδης, ενώ τη Διοικούσα Επιτροπή εκπροσώπησε ο κ. Δημήτρης Χατζημπύρρος. Αυτή ήταν η δεύτερη συμβολική επίσκεψη της ομάδας μας σε σχολεία της πόλης, καθώς είχε προηγηθεί αυτή της 28ης Σεπτεμβρίου στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας.

Οι μαθητές ενθουσιάστηκαν με την παρουσία των παικτών στο σχολείο τους και φυσικά εξέφρασαν και σε αυτή την επίσκεψη τον ενθουσιασμό και την αγάπη τους για την ομάδα μας.

Οι ποδοσφαιριστές μοίρασαν συμβολικά προσκλήσεις στους μαθητές των δυο σχολείων προκειμένου να παρακολουθήσουν τον εντός έδρας αγώνα με τον Αχιλλέα Φαρσάλων το Σάββατο 15/10/17 από τη μαθητική κερκίδα, η οποία θα υπάρχει και σε αυτόν τον αγώνα στο γήπεδο Παντελής Μαγουλάς».