Βαθμολογία

Με Παναθηναϊκό η τελευταία επιτυχία στην Αθήνα (video)

Την ομάδα του Παναθηναϊκού αντιμετωπίζει η ΑΕΛ την προσεχή Δευτέρα (16/10) στις 19:30 στην Λεωφόρο για την 7η αγωνιστική της Super League.

Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα της ΑΕΛ αυτό απέναντι στο «τριφύλλι» όπως είναι όλα εξάλλου με τις ομάδες του πρώην ΠΟΚ ειδικά τα παιχνίδια στην πρωτεύουσα.

Η ΑΕΛ έχει κάνει κατά καιρούς πολλές ζημίες στις λεγόμενες μεγάλες ομάδες στην Αθήνα, για Λάρισα δεν το συζητάμε καν, όμως έχει να συμβεί κάτι τέτοιο από την σεζόν 2010-2011. Αντίπαλος και τότε ο Παναθηναϊκός, εν δυνάμει πρωταθλητής Ελλάδος, με την ΑΕΛ να αποσπά ισοπαλία με 1-1 σε μια από τις ελάχιστες καλές στιγμές των «βυσσινί» εκείνη τη σεζόν το φινάλε της οποίας βρήκε την ΑΕΛ στην Β' Εθνική.

Ήταν Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010 τότε όταν ο Ντανιέλ Κουζέν είχε "παγώσει" το ΟΑΚΑ και άνοιγε το σκορ για την ΑΕΛ, με τον σπουδαίο Τζιμπρίλ Σισέ να ισοφαρίζει για τον Παναθηναϊκό λίγο αργότερα και το 1-1 να μην αλλάζει μέχρι το τέλος. Η τότε ισοπαλία της ΑΕΛ είχε φέρει τριγμούς στον Παναθηναϊκό που έμεινε στο -4 από τον Ολυμπιακό, ενώ για τους «βυσσινί» η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη καθώς ακολούθησαν επτά σερί ήττες που έφεραν την ΑΕΛ σε δύσκολη θέση.

">http://

Από τότε θα ακολουθήσουν επτά ακόμα παιχνίδια στην Αθήνα κόντρα στις ομάδες του πρώην ΠΟΚ με την συγκομιδή να είναι επτά ήττες και απολογισμό τερμάτων 1-25, κάτι που ελπίζουμε να αλλάξει την Δευτέρα και η ΑΕΛ να πανηγυρίσει ένα θετικό αποτέλεσμα στην ιστορική έδρα του Παναθηναϊκού.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ