Βαθμολογία

Θέλει Δανία ο Σιώπης

Η Εθνική θα διεκδικήσει την πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ της Ρωσίας μέσω μπαράζ, με τον Μανώλη Σιώπη να εκτιμά ότι ο ιδανικότερος αντίπαλος θα ήταν η Δανία.

Μιλώντας την Τετάρτη (11/10) στον ΣΠΟΡ FM, o μέσος του Πανιωνίου ανέφερε: «Συζητάμε γενικότερα, αλλά όλες οι ομάδες είναι στο υψηλότερο επίπεδο και όλες θα ήθελαν να είναι στο Μουντιάλ. Εγώ θα ήθελα τη Δανία, είναι σε εισαγωγικά η πιο κακή ομάδα. Όχι πως δεν είναι καλή ομάδα.

Όλες οι ομάδες είναι καλές στην επίθεση, αλλά εμείς όπως θα αντιμετωπίσουμε τη μια ομάδα θα αντιμετωπίσουμε και την άλλη. Θα είμαστε σφιχτά για να φύγουμε στην κόντρα. Πιστεύω, όμως, ότι η Δανία είναι χειρότερη στην άμυνα. Από εκεί και πέρα, είπε:

Για το ότι η Εθνική βρίσκεται πιο κοντά στο Μουντιάλ με την παρουσία της στα μπαράζ και το αν πιστεύει ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει ο ίδιος με τη φανέλα της: «Ναι, νίκη και πρόκριση στα μπαράζ. Η μεγάλη πρόκριση δεν έχει έρθει ακόμα. Περιμένουμε την κλήρωση και όλοι ευελπιστούμε να πάμε στο Μουντιάλ. Πιστεύω στον εαυτό μου και από εκεί και πέρα ό,τι πει ο προπονητής».

Για την κλήση του στην Εθνική την τελευταία στιγμή: «Είχα έναν τραυματισμό την περασμένη εβδομάδα και δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο αυτό. Ο κάθε παίκτης πρέπει να είναι απόλυτα έτοιμος για να βρίσκεται στην Εθνική. Δεν ξέρω αν προσαρμόστηκα εύκολα ή δύσκολα. Δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και θέλω να βρίσκομαι εκεί».

Για το αν έχει κάποια ιδιαίτερη προτίμηση ο Μίκαελ Σκίμπε: «Όχι, όχι. Όλοι περιμένουμε την κλήρωση».

Για το αν θα χωρούσε στο ρόστερ του Ολυμπιακού με τα τωρινά δεδομένα: «Με τα τωρινά δεδομένα είμαι παίκτης του Πανιώνιου. Είμαι δανεικός για έναν χρόνο. Δεν σκέφτομαι κάτι άλλο».

Για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα στο ματς με τον Ολυμπιακό: «Δεν μπορώ να ξέρω, εμείς δουλεύουμε καθημερινά για να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα».